Θετικό και το 2ο τεστ της 31χρονης που είχε πάρει εξιτήριο


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 28 Απριλίου 2020 by energinews (admin)

Βρέθηκε ξανά θετική μετά την ανάρρωσή τηςΜε προσοχή πρέπει να εξεταστεί το θέμα της 31χρονης η οποία νόσησε από κορωνοϊό, πήρε εξιτήριο και τώρα εμφανίστηκε πάλι θετική.

Συγκεκριμένα θετικό βγήκε σύμφωνα με το ethnos.gr και το δεύτερο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε μία 31χρονη που είχε ασθενήσει από κορωνοϊό και είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η νεαρή γυναίκα, που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων που δείχνουν ότι ο ιός είτε δεν έφυγε ποτέ από τον οργανισμό της, είτε επανήλθε, με το δεύτερο σενάριο να είναι το πλέον ανησυχητικό και για το οποίο τοποθετήθηκε στην συνέντευξη Τύπου, ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Η 31χρονη νοσηλεύτηκε πριν από μερικές εβδομάδες στον Ευαγγελισμό, ωστόσο, είχε παρουσιάσει ήπια συμπτώματα κι έλαβε εξιτήριο από τον Παμμακάριστο. Το προηγούμενο Σάββατο είχε ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα και πήγε στο Ιπποκράτειο. Εκεί υποβλήθηκε σε τεστ, το οποίο βγήκε θετικό και διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό, όπου και παραμένει με το δεύτερο τεστ να βγαίνει το πρωί της Τρίτης θετικό.

Στο θέμα της 31χρονης αναφέρθηκε κι ο Σωτήρης Τσιόδρας, που είπε συγκεκριμένα «ενημερώθηκα χθες και ζήτησα το ιστορικό των ελέγχων της. Ήταν θετική, νοσηλεύτηκε, εξήλθε με αρνητικό έλεγχο, σε κάποια υποτροπή ελέγχθη θετική. Θέλει πολύ προσοχή στο πώς ερμηνεύει κανείς τέτοια φαινόμενα. Δεν μπορείς να είσαι 100% βέβαιος. Φαίνεται ότι το σύνδρομο που εμφάνισε η γυναίκα δεν είναι κάτι σχετιζόμενο με τον ιό. Δεν μας φαίνεται να διαφέρει από αυτά που έχουν αναφερθεί στην βιβλιογραφία.

«Αυτές τις περιπτώσεις δεν πρέπει να τις λέμε επαναλοίμωξη», κατέληξε.

πηγη:www.neakriti.gr

1

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.