Θεσσαλονίκη: Ψητοπωλείο έβαλε φανάρι στην είσοδο, για να τηρούν οι πελάτες τις αποστάσεις


0
(0)
Στη Θεσσαλονίκη, ο «Γρηγόρης» και ο «Σταμάτης» ενός φαναριού δεν δίνουν το σύνθημα για τη διέλευση του δρόμου, αλλά για την παραγγελία σε ψητοπωλείο.

Κι όμως, αυτή την ευρηματική ιδέα είχε ένας ιδιοκτήτης ψητοπωλείου στην πλατεία Αριστοτέλους, προκειμένου να τηρούν οι πελάτες τις αποστάσεις που συστήνουν οι ειδικοί, στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης για τον κορωνοϊό, κάτι που βέβαια αποτελεί πλέον κανόνα λειτουργίας για τα καταστήματα της εστίασης.

Το σύστημα λειτουργίας είναι απλό. «Για να μπει κάποιος στο κατάστημα, το φανάρι πρέπει να είναι πράσινο. Μόλις εισέρχεται, το φανάρι γίνεται κόκκινο, καθώς το χειρίζεται ο ταμίας. Όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή και βγει ο πελάτης έξω, το φανάρι γίνεται ξανά πράσινο, προκειμένου να μπει ο επόμενος πελάτης», εξήγησε ο Δημήτρης Δημητριάδης, ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου, που είχε αυτή την ιδέα.

«Το έχουν υιοθετήσει όλοι οι πελάτες και το σέβονται, ενώ κάποιοι το διασκεδάζουν», συμπλήρωσε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να δείχνει υπομονή και να περιμένει όταν εξυπηρετείται από καταστήματα εστίασης, προκειμένου να μην υπάρχει συγχρωτισμός.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *