Θεοχάρης στον realfm 97,8: Για τη νέα χρονιά έχουμε αισιόδοξα μηνύματα για τον τουρισμό

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 3 Δεκεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Tι δήλωσε μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, o υπουργός Τουρισμού.

“Γενικότερα η ένταση όπως καταλαβαίνει κανείς δεν βοηθά. Ελπίζουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική αλλά και η χώρα μας φυσικά πρέπει να δείξει την απαραίτητη στάση ώστε να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας. Ορισμένα πράγματα είναι υψηλότερα και πιο ουσιαστικά για τη χώρα μας, δεν μπορούν να αμφισβητούνται κυριαρχικά δικαιώματα και να μείνουμε άπραγοι. Θέλω να πιστεύω ότι η διπλωματική οδός θα είναι πάντοτε η λύση που θα επιλέξουν όλες οι χώρες της περιοχής” δήλωσε μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, o υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

“Περάσαμε μια χρονιά που είχε αρκετά κύματα, ξεκίνησε νωχελικά και νωθρά, επιταχύναμε στο δεύτερο μισό της σεζόν και στο κύριο κομμάτι της, το καλοκαίρι και τελειώνουμε με αρκετή δύναμη, σε μια μονοψήφια αύξηση, από πλευράς αριθμού τουριστών και διψήφια από πλευράς εσόδων που είναι το ζητούμενο” τόνισε.

“Για την νέα χρονιά έχουμε αισιόδοξα μηνύματα και από την Μεγάλη Βρετανία και από την κρουαζιέρα και από κάποιες στρατηγικές αγορές” πρόσθεσε.

“Αυτό που βλέπουμε είναι ότι έχουμε ένα ισχυρό Brand” ανέφερε.

Ακούστε το ηχητικό 

πηγη:real.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.