Θεατρική παράσταση την παγκόσμια ημέρα κατά του Bullying από τον Σύλλογο Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας


0
(0)

Ο Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας σε συνεργασία με τη ΘΕ.Σ.Η. και τους STRAVAGANTI NUOVI, παρουσιάζουν την θεατρική παράσταση   «ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΝΙ»του Πάκο Μπεθέρα σε σκηνοθεσία Σοφίας Δερμιτζάκη, , στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας κατά του BULLYING, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Μαρτίου.

Το Bullying ανήκει στην καθημερινότητα μας ,αλλά κυρίως στα σχολεία όπου τα παιδιά μας περνούν τον περισσότερο χρόνο τους. Τα αποτελέσματά του είναι πολλές φορές ολέθρια, επειδή κάποια παιδιά δεν μπορούν να το διαπραγματευτούν. Ακόμα και οι γονείς δεν ξέρουν πως να τα βοηθήσουν αποτελεσματικά.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 6  Μαρτίου 2020 στις 21:15 μ.μ. στο θέατρο Μελίνα .

Γενική είσοδο 7 ευρώ

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr