Θα ξαναδούμε το σήμα του Mega στις οθόνες;

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 16 Νοεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Η απόκτηση της έκτης τηλεοπτικής άδειας πανελλαδικής εμβέλειας από την Alter Ego, εταιρεία συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη, είχε βάλει ένα τέλος στον αναβρασμό που επικρατούσε για πολύ καιρό, και το One Channel, που λειτουργεί ήδη διαδικτυακά, ετοιμαζόταν για τη μεγάλη του τηλεοπτική πρεμιέρα στα μέσα Νοεμβρίου. Τα πάντα όμως άλλαξαν μετά την πρόσφατη επικράτηση του εφοπλιστή στον πλειστηριασμό των περιουσιακών στοιχείων του Mega Channel, που έφερε στην ιδιοκτησία του τόσο το σήμα του ιστορικού τηλεοπτικού σταθμού όσο και την ισχυρή ταινιοθήκη του (έναντι 34 εκατομμυρίων ευρώ).

Φτου κι απ’ την αρχή, λοιπόν, με την τράπουλα να ξαναμοιράζεται στο τηλεοπτικό τραπέζι… Ποιος μένει, ποιος φεύγει και τι αλλάζει στην τηλεοπτική πραγματικότητα; Όπως όλα δείχνουν, το One παραμένει στην αποκλειστικά διαδικτυακή λειτουργία του, δίνοντας τη θέση του στον τηλεοπτικό αέρα στο Mega. Το πιο αισιόδοξο σενάριο θέλει το σταθμό που σταμάτησε να εκπέμπει στις 28/10/2018 (και σε λίγες ημέρες θα γιορτάσει τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του) να επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις αρχές του νέου χρόνου, με ισχυρή παρουσία σειρών σε καθημερινή βάση κι ενημερωτικό πρόγραμμα που θα μοιράζεται, τουλάχιστον στην αρχή, με το One.

Το τοπίο όμως στο οποίο καλείται να ενταχτεί το Mega δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση όπως τη γνώρισε και όπως την άφησε. Ο άλλοτε πρωτοπόρος στη μυθοπλασία έχει πλέον ισχυρούς αντιπάλους και ως μόνο όπλο την ισχυρή ταινιοθήκη του. Θα επικρατήσει η νοσταλγία ή μήπως το κοινό διψάει για κάτι νέο; Και σε ποια πλευρά θα αποφασίσει να ταχτεί το Μεγάλο Κανάλι; Θα εκμεταλλευτεί μέχρι τέλους το δυνατό παρελθόν του ή θα τολμήσει να κάνει μια νέα ολοκληρωμένη πρόταση; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα.

πηγη:athinorama.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.