Θέμα χρόνου το κλείσιμο του «Γηροκομείου» Ιεράπετρας – Εντολή για κλείσιμο έφτασε στο ΑΤ Ιεράπετρας


0
(0)

Δύσκολος αναμένεται να είναι ο Νοέμβριος καθώς από τη δεύτερη του μέρα η γεύση για όσους διαχειρίζονται την καθημερινότητα στον ξενώνα φροντίδας τρίτης ηλικίας είναι πολύ πικρή. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Ράδιο Λασίθι, σήμερα Τρίτη, έφτασε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας  προς άμεση εκτέλεση, η εισαγγελική απόφαση για κλείσιμο της δομής στο ένα από τα δυο κτίρια που διαθέτει.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη αποφασίστηκε εκτάκτως  σήμερα το βράδυ να γίνει συνάντηση του νομικού συμβούλου της δομής με το διοικητικό συμβούλιο για να εξεταστούν όλες οι παράμετροι και να προγραμματιστούν οι επόμενες ενέργειες, με τα περιθώρια που υπάρχουν να είναι πολύ στενά και να μην ξεπερνούν τις 60 ημέρες

Λίγες μέρες πριν, η διοίκηση του συλλόγου έστειλε επιστολή προς το Δήμο Ιεράπετρας για την απομάκρυνση των ατόμων που βρίσκονται υπό την καθημερινή φροντίδα της δομής που μπήκαν σε αυτήν με την υπόδειξη των κοινωνικών υπηρεσιών της ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας με δηλώσεις του στο Ράδιο Λασίθι για το θέμα, ανέφερε ότι τις επόμενες μέρες θα φροντίσουν οι άνθρωποι αυτοί να μεταφερθούν είτε στο σπίτι τους με την καθημερινή φροντίδα από το πρόγραμμα Βοήθεια στο σπίτι, είτε σε κάποιες άλλες δομές φιλοξενίας του Νομού, ώστε να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στη δομή όσον αφορά εκείνους που μεταφέρθηκαν μέσω του Δήμου.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *