Θέλουν περισσότερο σεξ οι γυναίκες;

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 19 Μαρτίου 2019 by energinews (admin)

Ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα

Καταρρίπτεται… άλλος ένας μύθος: το ότι οι άνδρες έχουν συνεχώς στο μυαλό τους το σεξ, ενώ αντίθετα οι γυναίκες τους… όχι και τόσο. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το βρετανικό site Voucher Codes Pro, οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουν τόσο σεξ όσο θα ήθελαν.

Συγκεκριμένα, ερευνητές εξέτασαν μια ομάδα από 2.500 άτομα, τα οποία βρίσκονταν σε μακροχρόνιες σχέσεις και τα συμπεράσματα (όσον αφορά τον γυναικείο πληθυσμό τουλάχιστον) ήταν απογοητευτικά.

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα της έρευνας, το 60% των γυναικών δηλώνει ότι θέλει να κάνει περισσότερο σεξ. Πράγμα που σημαίνει ότι η πλειοψηφία των αντρών δεν καταλαβαίνει πόσο συχνά οι γυναίκες θέλουν δράση στο κρεβάτι τους. Αντιθέτως, το 40% των αντρών δηλώνει ότι θα ήθελε να κάνει περισσότερο σεξ.

Κι αν αναρωτιέστε τι κάνουν οι γυναίκες όταν η λίμπιντο έχει χτυπήσει “κόκκινο” αλλά ο σύντροφός τους δεν ανταποκρίνεται, οι περισσότερες βλέπουν πορνό (40%), άλλες βρίσκουν παρηγοριά σε ερωτικά βοηθήματα (28%) και μόλις ένα 7% παραδέχεται ότι απευθύνθηκε αλλού για σεξ.

Επίσης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το 36% απαντά πως το σεξ είναι πλέον ρουτίνα και ένα 21% πως του έχει λείψει το καλό σεξ που υπήρχε στην αρχή της σχέσης. Άλλο ένα συνηθισμένο πρόβλημα για τα ζευγάρια (20%) είναι η έλλειψη ποιοτικού χρόνου.

Αυτό που δημιουργεί τα περισσότερα προβλήματα στην κρεβατοκάμαρα κατά το 37% είναι το λίγο σεξ, η μονοτονία και η έλλειψη φαντασίας στο σεξ για το 34% και η βαρεμάρα του συντρόφου για το 32%.

πηγη:www.neakriti.gr

12

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.