Θέλεις να σώσεις τη σχέση σου; To tip που θα σε βοηθήσει


0
(0)

Βαλ’ το σε εφαρμογή και η αγάπη σας θα κρατήσει για πάνταΟι σχέσεις θέλουν συνεχή δουλειά και προσπάθεια. Τίποτα δεν είναι αυτονόητο και αυτό πρέπει να το θυμάσαι πάντα.

Σίγουρα σε μια σχέση υπάρχουν και οι καλές και οι κακές στιγμές. Αυτό που θα σε βοηθήσει όμως είναι να μην ξεχνάς ποτέ τα πράγματα για τα οποία είσαι ευγνώμων.

Φρόντισε λοιπόν συχνά, έως και καθημερινά, να κάνεις μια νοητή λίστα ή και γραπτή-ακόμη καλύτερα-  με τα πράγματα για τα οποία είσαι ευγνώμων για τον σύντροφό σου, για εκείνα τα μικρά που σου φτιάχνουν το κέφι, για εκείνα τα μεγάλα που μερικές φορές θεωρείς δεδομένα.

Λίγο πριν πέσεις για ύπνο, όταν κάνεις το μπάνιο σου, όταν οδηγείς στην κίνηση και κυρίως όταν σε θυμώνει και σε εκνευρίζει -συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια- φέρνε στο νου σου τη λίστα σου.

Νιώσε το «ευχαριστώ» που υπάρχει στη ζωή σου ο σύντροφό σου και θα δεις πόσο όμορφα αυτό θα το πάρεις πίσω από τη σχέση σου. Γιατί το παν είναι η ενέργεια που φέρουμε στη σχέση.

Η άσκηση ευγνωμοσύνης (γραπτώς) είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις αν κάτι έχει στραβώσει, αν κάτι σε έχει εκνευρίσει, αν κάτι σε έχει θυμώσει. Θυμήσου και γράψε 10 πράγματα και στιγμές που είσαι ευγνώμων στο σύντροφό σου.

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:mylife.com.cy 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.