Η Volkswagen προσφέρει στους πελάτες μία μοναδική εμπειρία


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 20 Ιουνίου 2020 by energinews (admin)

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τη δυνατότητα να επισκεφθούν το εργοστάσιο όπου κατασκευάζεται το e-Golf και να λάβουν μέρος στη διαδικασία παραγωγής του δικού τους αυτοκινήτου δίνει η γερμανική μάρκα στους πελάτες της.

Συγκεκριμένα, η Volkswagen επιτρέπει σε όσους παρήγγειλαν το ηλεκτρικό Golf να εισέλθουν στο «Transparent Factory» της Δρέσδης και να πάρουν θέση δίπλα στους μηχανικούς, συμμετέχοντας ενεργά σε πέντε φάσεις στη γραμμή παραγωγής.

Οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να εγκαταστήσουν οι ίδιοι τον πίνακα οργάνων στο δικό τους όχημα υπό την καθοδήγηση των επαγγελματιών της μάρκας, να βοηθήσουν στην τοποθέτηση του συστήματος μετάδοσης, των πίσω φωτιστικών σωμάτων, του ψυγείου, της μάσκας και του σήματος.

Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία που προσφέρεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Mach-Mit». Όποιος, λοιπόν, παραγγείλει το e-Golf μπορεί να κάνει κράτηση μέσω της ιστοσελίδας www.glaesernemanufaktur.de για επίσκεψη στο εργοστάσιο και συμμετοχή στην παραγωγή.

Τα ραντεβού πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9:00 έως τις 11:30 και από τις 16:00 έως τις 18:30. Διαρκούν 2,5 ώρες και ο αριθμός των συμμετεχόντων περιορίζεται στα τέσσερα άτομα ανά ομάδα.

Το πακέτο κοστίζει 150 ευρώ και περιλαμβάνει μεταφορά, ξενάγηση στον χώρο παραγωγής και έκθεσης, φωτογραφίες και γεύμα εντός του εργοστασίου.

zougla.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.