Η Celestyal Cruises συμπεριλαμβάνει τον Άγιο Νικόλαο στους προορισμούς της


0
(0)

Επισημοποιήθηκε σήμερα (20/5), το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας χρόνων, με την ανακοίνωση του νέου προγράμματος της εταιρεία “Celestyal Cruises”  για τα έτη 2021 & 2022 όπου στο εξής, συμπεριλαμβένεται ο Άγιος Νικόλαος, στα λιμάνια που θα επισκέπτεται  το Celestyal Crystal (1200 επιβατών) σύμφωνα με το πρόγραμμα «Idyllic Aegean» 7 διανυκτερεύσεων ( 28 προσεγγίσεις για το 2021 και 24 για το 2022).

“Η εξέλιξη αυτή, αποτελεί επιστέγασμα μιας δομημένης προσπάθειας 3 χρόνων και δικαιώνει πλήρως την προσήλωση μας αναφορικά με την βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Ο τουρισμός και η κρουαζιέρα αποτελούν σταθερό στόχο της Δημοτικής Αρχής και του Λιμενικού Ταμείου που ακολουθούν  το σχέδιο  στρατηγικής που έχει εκπονηθεί και υλοποιείται με συνέπεια τα τελευταία χρόνια.

Στην ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία που διανύουμε και αναμένοντας τις επόμενες μέρες τα ειδικά πρωτόκολλα που θα επιτρέψουν τον προγραμματισμό για την έναρξη και των δρομολογίων στην κρουαζιέρα δηλώνουμε παρόντες.

Μάλιστα, το βραβείο που διεκδίκησε και κέρδισε το Λ.Τ από το Cruise Insight για την βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών κρουαζιέρας (Enhanced Passenger Experience) βοηθάει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Στην παρούσα χρονική περίοδο, η προσπάθεια μας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, έτσι ώστε όταν γίνει η επανεκκίνηση να είμαστε στην πρώτη γραμμή για να διεκδικήσουμε τα μέγιστα για τον Άγιο Νικόλαο και τον προορισμό”.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *