Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΣΚ ΣΕ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΒΕΡΟΛΙΝΟ (24-26/6)


0
(0)

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (ΕΣΚ) την Πέμπτη 24 Ιουνίου στις Βρυξέλλες και την Παρασκευή 25 Ιουνίου και το Σάββατο 26 Ιουνίου στο Βερολίνο.

Ακολουθεί το πρόγραμμα:

Πέμπτη 24 Ιουνίου / Βρυξέλλες

Προπαρασκευαστική σύνοδος των ηγετών του ΕΣΚ

Παρασκευή 25 Ιουνίου / Βερολίνο

Σύνοδος των ηγετών του ΕΣΚ (PES Leaders)

Σάββατο 26 Ιουνίου / Βερολίνο

Συμμετοχή στο συνέδριο του ΕΣΚ για το μέλλον της Ευρώπης

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ανάρτηση Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, για τα 25 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου

Είκοσι πέντε χρόνια από τον θάνατο του ιδρυτή μας, ο Ανδρέας και το ΠΑΣΟΚ παραμένουν βαθιά μέσα στην καρδιά του ελληνικού λαού. Για μένα, που είχα την τύχη να τον γνωρίσω, να τον ακούσω να μας μιλάει όταν ήμασταν φοιτητές και να ζήσω στη συνέχεια από κοντά την εποχή της Αλλαγής, είναι πάντα παρών.

Το όραμα, οι ιδέες και το έργο του μας εμπνέουν για την Νέα Αλλαγή. Για ένα σύγχρονο «πράσινο» κοινωνικό συμβόλαιο με βιώσιμη ανάπτυξη, ευημερία και προκοπή, με κοινωνική συνοχή και δικαιοσύνη.

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές και Δημοκράτες τιμούν τον Ανδρέα Παπανδρέου

Σήμερα συμπληρώνονται 25 χρόνια χωρίς τον Ανδρέα Παπανδρέου, έναν μεγάλο ηγέτη που συνέβαλε αποφασιστικά στην εδραίωση της Δημοκρατίας, αποκατέστησε αδικίες δεκαετιών, τερματίζοντας οριστικά τις εμφυλιοπολεμικές διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των Ελλήνων και θεμελίωσε το κοινωνικό κράτος στη χώρα μας.

Ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, βέβαια, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και σε ευρωπαϊκό. Με τις διεθνείς του πρωτοβουλίες για την ειρήνη και τον πυρηνικό αφοπλισμό, μαζί με άλλους σημαντικούς ηγέτες όπως ο Ούλοφ Πάλμε, ανέδειξε τα αδιέξοδα ενός επικίνδυνου ψυχροπολεμικού ανταγωνισμού. Με τις ιστορικές του διαπραγματεύσεις στα Ευρωπαϊκά Συμβούλια, άνοιξε τον δρόμο για τα Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα και έδωσε αποφασιστική ώθηση για μια πιο ολοκληρωμένη πολιτική συνοχής στην Ένωση.

Σε συνέχεια πρωτοβουλίας που είχα λάβει πριν την πανδημία, σήμερα, συνυπέγραψα μαζί με την Πρόεδρο της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κα Ιράτσε Γκαρθία Πέρες επισήμως το αίτημα προς τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Σασσόλι, ώστε να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες και να δοθεί το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου σε μία αίθουσα ή χώρο στα κτήρια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες ή στο Στρασβούργο.

Είναι ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσουμε το έργο ενός σπουδαίου πολιτικού, ενός πραγματικά ειρηνικού επαναστάτη, που αγωνίστηκε με θάρρος και συνέπεια για μια δημοκρατική Ελλάδα αλλά και για μια Ευρώπη αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής.

ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε σήμερα στο Υπουργικό Συμβούλιο, ικανοποιημένος για τα πάντα.

Οι πολίτες όμως δηλώνουν ανήσυχοι, ανασφαλείς, και δυσαρεστημένοι.

Για την υγεία, για το εργασιακό, για την εγκληματικότητα, για την οικονομία.

Καμία προπαγάνδα δεν μπορεί να καλύψει την πραγματικότητα.

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ : ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗΣ ΣΤΑΦΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΦΙΔΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

Προς τους Υπουργούς: 1. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπ. Λιβανό

2. Οικονομικών, κ. Χ. Σταϊκούρα

Θέμα: «Στήριξη αιτήματος εξαγωγικών επιχειρήσεων Κορινθιακής Σταφίδας και σταφιδοπαραγωγών».

Κύριοι Υπουργοί,

Όπως είναι γνωστό, ήδη μετά από τη συμπλήρωση ενός και πλέον έτους από τότε που ενέσκηψε στη Χώρα μας η πανδημία του Κορωνοϊού (Sars-CoV-2), η ελληνική κοινωνία και η οικονομία μας βιώνει το τρίτο κύμα της πρωτόγνωρης αυτής κατάστασης, με τις συνέπειες να έχουν γίνει οδυνηρές, ιδίως για ορισμένους επιχειρηματικούς κλάδους. Στον τομέα εμπορίας αγροτικών προϊόντων, τα οποία κατά κύριο λόγο διατίθενται μέσω των επιχειρήσεων εστίασης και των ξενοδοχειακών μονάδων και όχι μέσω της οικιακής κατανάλωσης, οι συσσωρευμένες ζημίες από την πανδημία είναι πολλαπλές και οδηγούν αναπόφευκτα στην οικονομική κατάρρευση όλων όσων δραστηριοποιούνται στην εφοδιαστική αλυσίδα, δηλαδή από τον παραγωγό έως και τον τελικό μεταπωλητή.

Με βάση τα πραγματικά στοιχεία των συνεταιριστικών και εν γένει εξαγωγικών επιχειρήσεων σταφίδας, καταγράφεται για πρώτη φορά στα χρονικά μια σημαντική μείωση της εμπορικής διάθεσης του προϊόντος που υπερβαίνει το 40 %, ενώ το ποσοστό αυτό αναμένεται δυστυχώς να αυξηθεί, καθόσον αφενός μεν η πλήρης επαναλειτουργία της παγκόσμιας αγοράς λόγω της πανδημίας είναι βέβαιο ότι θα καθυστερήσει σημαντικά, ενώ ακόμη και μετά την επαναλειτουργία της είναι βέβαιο ότι η απορρόφηση του προϊόντος δεν θα είναι ικανοποιητική, αφετέρου δε η συνεχής υποτίμηση του νομίσματος της τουρκικής λίρας κατά το διάστημα του τελευταίου έτους έχει καταστήσει μη ανταγωνιστικό το προϊόν της ελληνικής σταφίδας, δεδομένου ότι οι ποσότητες της τουρκικής σταφίδας που παράγονται και διατίθενται προς πώληση στη διεθνή αγορά είναι πολλαπλάσιες του δικού μας προϊόντος.

Υπό τα δεδομένα αυτά, είναι απολύτως βέβαιο ότι με την έναρξη της συγκομιδής της φετινής χρονιάς (περί το μήνα Αύγουστο του τρέχοντος έτους), η τιμή διάθεσης της Κορινθιακής Σταφίδας στη διεθνή αγορά θα οδηγηθεί σε κατάρρευση, καθόσον ήδη παραμένει αδιάθετη σημαντική ποσότητα, περίπου 8.000 τόνων της περυσινής παραγωγής, με συνέπεια να είναι αναπόφευκτη μια πρωτοφανής στα χρονικά αποθεματοποίηση του προϊόντος.

Συνακόλουθα, η τιμή αγοράς της σταφίδας από τον παραγωγό θα καταβαραθρωθεί, ενώ η τάση αυτή έχει ήδη αρχίσει να αποτυπώνεται στην αγορά, καθώς σήμερα – δύο (2) μήνες πριν από την έναρξη της φετινής συγκομιδής – οι όποιες μέχρι σήμερα αδιάθετες από τους παραγωγούς ποσότητες σταφίδας διαπραγματεύονται προς πώληση σε πολύ χαμηλότερες τιμές του € 1,60 ανά κιλό που διακυμαίνονταν πέρυσι.

Από τα παραπάνω στοιχεία προκύπτει σαφώς ότι καθίσταται σήμερα άκρως επιβεβλημένη η οικονομική στήριξη όλων των εξαγωγικών επιχειρήσεων Κορινθιακής Σταφίδας, με μέτρα στήριξης ανάλογα των οινοποιητικού τομέα, όπως με την απόσυρση των πλεονασμάτων και την απόσταξη κρίσης του προϊόντος από τις επιχειρήσεις, καθώς και τον πράσινο τρύγο για τον παραγωγό για την αντιμετώπιση των σοβαρών διαταραχών της αγοράς που προκάλεσε η πανδημία COVID-19.

Κατόπιν αυτών, ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί:

1) Εάν προτίθενται να στηρίξουν όλες εν γένει τις εξαγωγικές επιχειρήσεις σταφίδας, που έχουν αδιάθετα πλεονάσματα του προϊόντος στις αποθήκες τους, με το μέτρο της απόσυρσης αυτών και της απόσταξης κρίσης;

2) Ποια άλλα μέτρα προτίθενται να λάβουν για τη στήριξη είτε των εξαγωγικών επιχειρήσεων σταφίδας, είτε των ίδιων των σταφιδοπαραγωγών, ώστε να μην καταρρεύσει σε δύο (2) μήνες από σήμερα η τιμή της σταφίδας, με κίνδυνο να καταστεί παντελώς ασύμφορη και μη αποδοτική η καλλιέργειά της και οι αγρότες μας να αναγκαστούν να την εγκαταλείψουν και έτσι να αφανιστεί δια παντός αυτό το μοναδικό, ιστορικό και αμιγώς εξαγώγιμο προϊόν για τη Χώρα μας.

Οι ερωτώντες Βουλευτές

Βασίλης Κεγκέρογλου

Απόστολος Πάνας

Γιώργος Παπανδρέου

Κώστας Σκανδαλίδης

ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ

Δυστυχώς η Ελλάδα επέλεξε στην αρχή να μην συνυπογράψει την Κοινή Δήλωση 14 χωρών της ΕΕ που καταδικάζει νόμο της Ουγγαρίας με τον οποίο απαγορεύει την απεικόνιση της ομοφυλοφιλίας και τον επαναπροσδιορισμό φύλου σε σχολικό υλικό και τηλεοπτικά προγράμματα, σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Η αρχική επιλογή της Κυβέρνησης δείχνει την πραγματική της βούληση να συνταχθεί με τον αναχρονισμό και τον σκοταδισμό, παρά τη λεκτικά φιλελεύθερη ιδεολογία της. Η επιλογή της ήταν σαφής. ´Έπρεπε να ακολουθήσει μεγάλη αντίδραση για την επιλογή της αυτή, για να αλλάξει γνώμη -μέσω Twitter- μετά από μία ημέρα.

Η κοινή δήλωση των κρατών μελών, ορθά αναφέρεται σε νόμο που αντιπροσωπεύει μια σκανδαλώδη μορφή διάκρισης με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό και υπενθυμίζει ότι η συμπερίληψη, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και η ισότητα, είναι κεντρικές αξίες της ΕΕ.

Η Κυβέρνηση της ΝΔ δεν άργησε απλώς μια μέρα. Εκθέτει τη χώρα μας, συντασσόμενη με τον σκοταδισμό όσο κι αν προσπαθεί ανεπιτυχώς να το σώσει.

Ρυθμός Επικαιρότητας | 23.6.2021

Φ. Γεννηματά: Ο Ανδρέας και το ΠΑΣΟΚ παραμένουν βαθιά μέσα στην καρδιά του ελληνικού λαού.

Σήμερα, συμπληρώνονται 25 χρόνια χωρίς τον Ανδρέα Παπανδρέου. Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, με ανάρτησή της τιμά τη μνήμη και την πολύτιμη πολιτική κληρονομιά του, επισημαίνοντας ότι «Το όραμα, οι ιδέες και το έργο του μας εμπνέουν για την Νέα Αλλαγή». Πιο συγκεκριμένα: «Είκοσι πέντε χρόνια από τον θάνατο του ιδρυτή μας, ο Ανδρέας και το ΠΑΣΟΚ παραμένουν βαθιά μέσα στην καρδιά του ελληνικού λαού. Για μένα, που είχα την τύχη να τον γνωρίσω, να τον ακούσω να μας μιλάει όταν ήμασταν φοιτητές και να ζήσω στη συνέχεια από κοντά την εποχή της Αλλαγής, είναι πάντα παρών. Το όραμα, οι ιδέες και το έργο του μας εμπνέουν για την Νέα Αλλαγή. Για ένα σύγχρονο «πράσινο» κοινωνικό συμβόλαιο με βιώσιμη ανάπτυξη, ευημερία και προκοπή, με κοινωνική συνοχή και δικαιοσύνη».

Μοιραστείτε την ανάρτηση.

Βίντεο- αφιέρωμα ΕΔΩ.

Η Δημόσια Υγεία δεν σώζεται με ημίμετρα και μπαλώματα

Η κυβέρνηση ακόμη και μετά την αυτοθυσιαστική μάχη των υγειονομικών στις δημόσιες δομές υγείας και τον αγώνα τους να αντέξει το ΕΣΥ, μένει πιστή στις ιδεοληπτικές εμμονές της και επιχειρεί με ημίμετρα και πρόχειρα μπαλώματα να καλύψει τα κενά των νοσοκομείων. Αντί για μόνιμο προσωπικό και επικαιροποιημένους οργανισμούς, προχωρά στην προσωρινή απασχόληση ιδιωτών γιατρών, χωρίς να ενημερώνει αν τελικά θα μονιμοποιηθούν οι επικουρικοί και οι συμβασιούχοι όπως δεσμευόταν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ακόμη, παραμένει άγνωστο αν τελικά οι υγειονομικοί θα ενταχθούν στα βαρέα και ανθυγιεινά, όπως ευαγγελιζόταν ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Υγείας κι αν επιτέλους σταματήσει η υπέρμετρη φορολόγηση των εφημεριών. Η Πολιτεία οφείλει άμεσα να αναπτύξει σχέδιο για την αντιμετώπιση της υποστελέχωσης των δημόσιων νοσοκομείων και την ανανέωση του γηρασμένου προσωπικού τους, και να πάψει να εθελοτυφλεί την ώρα που τα προβλήματα της δημόσιας υγείας μεγεθύνονται. Περισσότερα ΕΔΩ.

Καμία προπαγάνδα δεν μπορεί να καλύψει την πραγματικότητα

Την απόστασή του από την πραγματικότητα, όπως τη βιώνει η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, επιβεβαίωσε (και) σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου. Την ώρα που οι πολίτες δεν επικροτούν τις πολιτικές της Κυβέρνησης στην διαχείριση της πανδημίας, της εγκληματικότητας και της οικονομίας, ο επικεφαλής της κυβέρνησης τα βλέπει όλα καλώς καμωμένα. Καμία προπαγάνδα όμως δεν μπορεί να καλύψει την πραγματικότητα, από την οποία απέχουν τα κυβερνητικά στελέχη.

Οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές και Δημοκράτες τιμούν τον Ανδρέα Παπανδρέου

Οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές και Δημοκράτες τιμούν την μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, συνυπέγραψε σήμερα μαζί με την Πρόεδρο της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ιράτσε Γκαρθία Πέρες, αίτημα προς τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Σασσόλι, ώστε να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες και να δοθεί το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου σε μία αίθουσα ή χώρο στα κτήρια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες ή στο Στρασβούργο.

Τουρισμός: Προβλήματα στην είσοδο τουριστών από τα χερσαία σύνορα

Η ανεπαρκής διαχείριση των χερσαίων συνόρων της χώρας μας, επιφυλάσσει στους ταξιδιώτες που επισκέπτονται την Ελλάδα ουρές χιλιομέτρων, πολύωρη αναμονή και απίστευτη ταλαιπωρία. Ελάχιστοι μεθοριακοί σταθμοί είναι ανοιχτοί και λειτουργούν με περιορισμούς σε ωράριο και αριθμό διελεύσεων. Χωρίς επαρκές προσωπικό και εξοπλισμό, χωρίς σύγχρονες υποδομές, χωρίς την κατάλληλη διαχείριση και καταμερισμό των ροών κυκλοφορίας, η έκρυθμη αυτή κατάσταση λειτουργεί απολύτως αποτρεπτικά για τους τουρίστες. Παράλληλα, με δεδομένη την προβληματική παρούσα συνθήκη, εγείρει ερωτήματα τι θα γίνει σε λίγο καιρό που η τουριστική σεζόν θα οδεύει προς την κορύφωση; Το Κίνημα Αλλαγής προειδοποιεί έγκυρα την κυβέρνηση, η οποία αν δεν μεριμνήσει άμεσα, θα ευθύνεται σημαντικά για το μαρασμό του τουρισμού της Β. Ελλάδας και τη δημιουργία πρωτοφανούς κοινωνικο-οικονομικού αδιεξόδου στην περιοχή. Περισσότερα ΕΔΩ.

Η Κυβέρνηση της ΝΔ με τον σκοταδισμό του Όρμπαν

Χρειάστηκε να προκληθούν σφοδρές αντιδράσεις και έντονες επικρίσεις από την Πρόεδρο της Κομισιόν, για να καταδικάσει -ετεροχρονισμένα- και η Ελλάδα τον σκοταδιστικό νόμο της Ουγγαρίας με τον οποίο απαγορεύει την απεικόνιση της ομοφυλοφιλίας και τον επαναπροσδιορισμό φύλου σε σχολικό υλικό και τηλεοπτικά προγράμματα, σε άτομα κάτω των 18 ετών. Τα σκοπίμως αργά αντανακλαστικά της κυβέρνησης της ΝΔ, εκθέτουν τη χώρα μας, καθώς την συντάσσουν με τον σκοταδισμό του Όρμπαν. Η πραγματική βούληση της ΝΔ αποτυπώνεται στην αρχική επιλογή της Κυβέρνησης να μην υπογράψει την κοινή δήλωση των κρατών μελών, που καταδίκαζε τη σκανδαλώδη μορφή διάκρισης με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Η κυβέρνηση που αναδιπλώθηκε με μία μέρα καθυστέρηση μέσω Twitter, οφείλει να αποδεικνύει και στην πράξη τη λεκτικά φιλελεύθερη ιδεολογία της και να πορεύεται με τις θεμελιακές αρχές της Ε.Ε.: τη συμπερίληψη, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την ισότητα. Περισσότερα ΕΔΩ.

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής στις εργασίες του ΕΣΚ

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (ΕΣΚ) την Πέμπτη 24 Ιουνίου στις Βρυξέλλες και την Παρασκευή 25 Ιουνίου και το Σάββατο 26 Ιουνίου στο Βερολίνο. Εκεί, θα συζητηθεί μια σειρά θεμάτων, μεταξύ των οποίων και η πορεία υλοποίησης του Ταμείου Ανάκαμψης, η πανδημία και η εξέλιξη των εμβολιασμών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Διήμερη Επίσκεψη Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ (26-27/06/2021)

Διήμερη επίσκεψη στην Ηράκλειο πρόκειται να πραγματοποιήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα αφιχθεί στο Ηράκλειο το Σάββατο 26-06-2021, ερχόμενη απευθείας από το Βερολίνο, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Το ίδιο βράδυ στις 19:30, θα μιλήσει σε συνάντηση στελεχών του Κινήματος Αλλαγής (διευρυμένη Ν.Ε. και κοινωνικά στελέχη), που θα πραγματοποιηθεί στο ανοιχτό θέατρο της Πύλης Βηθλεέμ, με θέμα: «Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο. Στοίχημα ζωής».

Την Κυριακή 27-06-2021 στις 10:00 θα παραβρεθεί στην επιμνημόσυνη δέηση που διοργανώνει η Ν.Ε. Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής στον Ι.Ν. Παναγίτσα Μασταμπά, για την συμπλήρωση 25 χρόνων από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου.

Στη συνέχεια (11:00) θα επισκεφτεί το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ (Σμπώκου 6).

Ενώ στις 11:30 θα συζητήσει με μέλη του Δικτύου Νεολαίας του Κινήματος Αλλαγής στην καφετέρια «ΑΥΛΗ» (παραλιακή λεωφόρος, παλιό ΚΤΕΛ Χανίων) με θέμα: “Η νέα γενιά στη πρώτη γραμμή  για το Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο“.

Με εκτίμηση,

Μανόλης Πετράκης
Υπεύθυνος Επικοινωνίας & πολιτικού προγραμματισμού
Π.Ν.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *