Η Περιφέρεια Κρήτης χρηματοδοτεί το έργο για το γήπεδο ποδοσφαίρου Μοναχής Ελιάς του Δήμου Χανίων


0
(0)

Το έργο της αντικατάστασης του φυσικού χλοοτάπητα, την κατασκευή αποστραγγιστικού δικτύου και δικτύου άρδευσης στο γήπεδο ποδοσφαίρου Μοναχής Ελιάς του Δήμου Χανίων υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στην Αντιπεριφέρεια Χανίων.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 322.532,00€ και αφορά την  αντικατάσταση του φυσικού χλοοτάπητα και τοποθέτηση νέου φυσικού προκαλλιεργημένου χλοοτάπητα στο γηπέδου ποδοσφαίρου της Μοναχής Ελιάς του Δήμου Χανίων συνολικής επιφάνειας 8.700 τετραγωνικών μέτρων. 

Συγκεκριμένα περιλαμβάνεται η αναμόρφωση της επιφάνειας του χώρου του γηπέδου ποδοσφαίρου με αντικατάσταση του υπάρχοντος φυσικού χλοοτάπητα, μετά την απομάκρυνση του υφιστάμενου χλοοτάπητα,. Προβλέπεται ακόμα η κατασκευή νέου στραγγιστικού δικτύου, η κατασκευή αυτοματοποιημένου αρδευτικού δικτύου και η διαμόρφωση της υπόβασης με χρήση αδρανών υλικών για την ομαλοποίηση και επιπεδοποίηση των οποιωνδήποτε ανωμαλιών και υψομετρικών διαφορών του αγωνιστικού χώρου.

Στην υπογραφή παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, οι Αντιδήμαρχοι Χανίων Τάσος Αλόγου και Στέλιος Μιχαηλάκης, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά Αντώνης Ροκάκης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βαμβακόπουλου Ηλίας Παπαθεοφάνους, οι οποίοι και σε δηλώσεις τους αναφέρθηκαν στη σημασία του έργου, τονίζοντας την κρίσιμη στήριξη από την Περιφέρεια Κρήτης για την υλοποίησή του. Στην υπογραφή της σύμβασης παραβρέθηκε η Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης Ελένη Δοξάκη, εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Στις δηλώσεις τους τόσο ο Περιφερειάρχης Κρήτης όσο και οι παριστάμενοι ευχήθηκαν η συγκεκριμένη υποδομή να υποστηρίξει την προσπάθεια της ομάδας των Χανίων για την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία ποδοσφαίρου.

 
Περιφέρεια Κρήτης
Γραφείο Τύπου

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *