Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στην 9η Διαπεριφερειακή Συνάντηση Ανταλλαγής Καλών Πρακτικών του Ευρωπαϊκού Έργου BRANDTour – Interreg Europe


0
(0)

Στην 9η Διαπεριφερειακή Συνάντηση Ανταλλαγής Καλών Πρακτικών του Ευρωπαϊκού Έργου BRANDTour – Interreg Europe, «Οικοδομώντας Περιφερειακές Δράσεις για Νέα ανάπτυξη του Τουρισμού» που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία της Ιταλίας συμμετείχε η Περιφέρεια Κρήτης. Η συνάντηση φιλοξενήθηκε-οργανώθηκε από την Περιφέρεια της Τοσκάνης και το Τουριστικό συμβούλιο της Τοσκάνης.
Το έργο BRANDTour στοχεύει στην ενίσχυση των τοπικών ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων μέσω της ανάδειξης και προώθησης λιγότερο γνωστών προορισμών, της αξιοποίησης τοπικών σημείων ενδιαφέροντος μέσω του μάρκετινγκ και της ανάπτυξης συνεργειών για την προώθηση, την καινοτομία, τη διαφοροποίηση της τουριστικής προσφοράς καθώς και την ανάπτυξη εξατομικευμένων τουριστικών πακέτων.
Η Περιφέρεια Κρήτης, μέσω της ανταλλαγής καλών πρακτικών, έχει ως κύριο στόχο την ενίσχυση των τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων και άλλων φορέων του τουρισμού, για την ανάπτυξη νέων ανταγωνιστικών τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών.
Στη διάρκεια της συνάντησης, προβλήθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης το νέο διαφημιστικό βίντεο του έργου BRANDTour, όπου έλαβε θετικές κριτικές από τους συμμετέχοντες. Συνεχίζοντας την κύρια σύνοδο της συνάντησης του έργου, κάθε εκπρόσωπος των εταίρων του έργου παρουσίασε τα αντίστοιχα σχέδια δράσης που σχεδιάστηκαν για τις ανάγκες του έργου, ενώ ακολούθησε εποικοδομητική ανοιχτή συζήτηση με τους συμμετέχοντες τοπικούς φορείς.
Μετά τη συνάντηση του έργου, πραγματοποιήθηκε η Συνάντηση της Διευθύνουσας Επιτροπής του έργου BRANDTour, όπου οι εταίροι του έργου συζήτησαν για την πρόοδο του έργου, τα θέματα διαχείρισης και επικοινωνίας και τις επικείμενες ενέργειες. Η 1η μέρα του ILE ολοκληρώθηκε με τις συνόδους συνέντευξης που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κρήτης για τις ανάγκες του γυρίσματος για να δημιουργήσει ένα βίντεο για κάθε εταίρο του έργου.
Η δεύτερη ημέρα του 9ου ILE ήταν αφιερωμένη στις επισκέψεις μελέτης γύρω από την Τοσκάνη, προκειμένου οι εταίροι του προγράμματος να μάθουν περισσότερα για τις βέλτιστες πρακτικές της Τοσκάνης. Συγκεκριμένα, οι εταίροι του έργου επισκέφθηκαν:
-Περιοχή Val di Chiana, Ιστορικό κέντρο Montepulciano και ένα ιστορικό κελάρι (GP – Valdichiana Living)
-Οινοποιείο Salcheto (GP – Wine Architecture) και
-Villa Corsini a Mezzomonte, χώρος γαμήλιων εκδηλώσεων, την παρουσίαση του οποίου έκανε ο κ. Tommaso Corsini, ιδιοκτήτης της Villa Corsini (GP – Love me in Tuscany).
Στη τριήμερη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία της Ιταλίας την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε η Βασιλική Μαδούλκα, Αναπληρώτρια προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου της Περιφέρειας Κρήτης.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *