Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει τα κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ)


0
(0)

Την στήριξη της Περιφέρειας στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ)και την συνέχιση της λειτουργίας των δομών οι οποίες παράσχουν καθημερινά σημαντικό κοινωνικό έργο, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στη συνάντηση του με εκπροσώπους των Προεδρείων των εργαζομένων των ΚΔΑΠ και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ηρακλείου.
Ο κ. Αρναουτάκης διαβεβαίωσε, ότι, η Περιφέρεια υποστηρίζει το αίτημα των εργαζομένων και των Δήμων για την συνέχιση της λειτουργίας δομής των ΚΔΑΠ όπου στην Κρήτη λειτουργούν με επιτυχία 25 συνολικά κέντρα (23 ΚΔΑΠ και 2 ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ) με 72 εργαζόμενους, ενώ πανελλαδικά λειτουργούν 445 ΚΔΑΠ και 81 ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ με 2.400 εργαζόμενους. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων διατυπώνοντας τα αιτήματα τους στον Περιφερειάρχη ζήτησαν την στήριξη του για την συνέχιση της λειτουργίας των ΚΔΑΠ, ενώ παράλληλα με επιστολές και ψηφίσματά τους ζητούν από την κεντρική διοίκηση να υπάρξουν μόνιμες δομές ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ στους δήμους με σταθερή και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για την κάλυψη του λειτουργικού τους κόστους αλλά και μόνιμες θέσεις εργασίας για το προσωπικό με ισχυρή μοριοδότηση της προϋπηρεσίας τους. Ειδικότερα στην συνάντηση με τον Περιφερειάρχη παρόντες ήταν ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Πιτσούλης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου-μέλος Δ.Σ ΔΗΚΕΗ Ρένα Παπαδάκη, η Δημοτικής Σύμβουλος και Πρόεδρος Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ηρακλείου (ΔΗΚΕΗ) Θεοδώρα Λεμονή, ο συντονιστής ΚΔΑΠ Δήμου Ηρακλείου Αλέξανδρος Σαββάκης, το μέλος του Δ.Σ πανελλήνιου συλλόγου εργαζομένων ΚΔΑΠ Αντώνης Διαμαντής, η εκπρόσωπος των εργαζομένων και μέλος Δ.Σ ΔΗΚΕΗ Κατερίνα Τζουλιαδάκη και Μαρία Μανουρά μέλος Δ.Σ ΔΗΚΕΗ.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *