Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών (ΚΑΕ) σε Ηράκλειο και Χανιά


0
(0)

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των Εργαζομένων στα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών Ηρακλείου και τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιο Βοργιά, είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στα ΚΑΕ στα αεροδρόμια Ηρακλείου, Χανίων και Ρόδου. 

Το πρόβλημα εστιάζεται στη χορήγηση του επιδόματος του ταμείου ανεργίας αφού «μόνο σε αυτά τα τρία αεροδρόμια αντιμετωπίζονται με τρόπο που δεν τους επιτρέπεται να λάβουν επίδομα ανεργίας», όπως είπε ο κ. Βοργιάς. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ζήτησαν τη στήριξη του Περιφερειάρχη Κρήτης και την παρέμβασή του στην προσπάθεια να υιοθετηθούν τα αιτήματά τους. 

Μάλιστα σε υπόμνημα που παρέδωσαν στον Περιφερειάρχη Κρήτης υπογραμμίζουν πως το πρόβλημα πλέον χρονίζει και σημειώνουν μεταξύ άλλων πως «το 2020 οι εποχικά εργαζόμενοι των ΚΑΕ αναγκαστήκαμε να επιβιώσουμε με εισόδημα δύο μισθών και δύο εκτάκτων ταμείων που δόθηκαν ως μέτρο στήριξης σε όλους τους ανέργους. Το 2021 προέκυψε το ίδιο πρόβλημα γιατί πάλι καθυστέρησε η έναρξη της τουριστικής σεζόν».  

Ο Σταύρος Αρναουτάκης τόνισε πως η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στα καταστήματα αφορολογήτων ειδών και κρίνει αναγκαία την ικανοποίησή τους.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr