Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει ενεργά το Δήμο Κισσάμου Επίσκεψη σε έργα και σύσκεψη στο Δημαρχείο


0
(0)

«Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει το Δήμο Κισσάμου και η συνεργασία μας είναι δεδομένη, ξεκινώντας από την στήριξη στα έργα μέσα από τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας και της Αντιπεριφέρεια μας», τόνισε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, κατά τη σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο Κισσάμου.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης, επισκέφθηκε έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και συμμετείχε σε σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο με επίκεντρο δράσεις και έργα που υλοποιεί ή σχεδιάζει η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Δήμο Κισσάμου και αφορούν την αποκατάσταση των ζημιών από τη θεομηνία του 2019 καθώς και τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της περιοχής.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο  Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας Αντώνης Παπαδεράκης, Αντιδήμαρχοι και αιρετοί του Δήμου, η Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης Ελένη Δοξάκη και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Κισσάμου.

Καλωσορίζοντας τον Περιφερειάρχη ο Δήμαρχος Γιώργος Μυλωνάκης υπογράμμισε την πολύ καλή συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας, ευχαριστώντας τον Σταύρο Αρναουτάκη «για την υιοθεσία του Δήμου Κισσάμου και την διαρκή στήριξη σε κάθε αίτημα. Είμαστε σε συνεργασία με την Περιφέρεια κι έχουμε ενεργοποιήσει όλα τα μεγάλα έργα που απασχολούν την Κίσσαμο και τις επόμενες δεκαετίες η Κίσσαμος θα αλλάξει όψη», τόνισε ο Δήμαρχος.

Να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της παρουσίασης έγινε αναφορά σε συνολικά έργα ύψους 80 εκ. ευρώ, που δημοπρατεί, υλοποιεί και χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κρήτης, με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων να κάνει λόγο για ιστορική περίοδο για την περιοχή. «Η Κίσσαμος είναι σε μια ιστορική μεταβατική περίοδο, με πολλά έργα και με τις σημαντικές μελέτες που όταν υλοποιηθούν, θα αλλάξουν εντελώς το τοπίο της περιοχής. Πρέπει λοιπόν, όλοι στοχευμένα να κάνουμε το καλύτερο για να μπορέσουμε να δούμε την Κίσσαμο στη νέα εποχή», δήλωσε ο κ. Καλογερής.

Εμβληματικό έργο, όπως συζητήθηκε θα είναι η ολοκληρωμένη αστική ανάπλαση του ιστορικού κέντρου, η οποία θα προχωρήσει μέσα από προγραμματική σύμβαση. Πρόκειται για έργο που θα υλοποιηθεί σταδιακά και σε βάθος χρόνου προκειμένου ν’ αλλάξει την εικόνα της περιοχής.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *