Η Περιφέρεια Κρήτης θα συμμετέχει στην ψηφιακή έκθεση Τροφίμων και Ποτών «The Delifair by Expotrof»

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 25 Ιανουαρίου 2021 by energinews (admin)

Η Περιφέρεια Κρήτης θα συμμετέχει στην έκθεση Τροφίμων και Ποτών «The Delifair by Expotrof», η οποία λόγω της πανδημίας covid -19 θα διεξαχθεί ψηφιακά από 1 έως 5 Μαρτίου 2021.

Οι συμμετέχοντες, θα έχουν τη δυνατότητα μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας,  να δημιουργήσουν το εξατομικευμένο προφίλ της επιχείρησής τους, μέσω του οποίου θα παρουσιάσουν, θα προβάλουν και θα προωθήσουν τα προϊόντα τους.

Η συμμετοχή στην ψηφιακή έκθεση «The Delifair by Expotrof», έχει στόχο να αναδείξει και να προωθήσει τα τοπικά προϊόντα, σε εθνικό,  όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Επιπλέον, η συμμετοχή θα συνδυαστεί με οργανωμένες διαδικτυακές εμπορικές προσωπικές συναντήσεις (Β2Β), με εγχώριους και διεθνείς αγοραστές των κλάδων του χονδρεμπορίου, των Σούπερ – μάρκετ, των ξενοδοχείων, καθώς και της μαζικής εστίασης.

Σε δήλωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα, Μανόλης Χνάρης αναφέρει: «Η Περιφέρεια Κρήτης, παρά τις αντιξοότητες που έχουν προκύψει εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19,  συνεχίζει να υποστηρίζει την εξωστρέφεια των παραγωγών και των επιχειρήσεων του νησιού. Επιδιώκουμε, μέσω διαδικτυακών εμπορικών συναντήσεων, να αναδείξουμε και να  προωθήσουμε τα προϊόντα μας σε νέες αγορές».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.crete.gov.gr/enimerosi/grafeio-typoy/release/anakoinosi-amp-amp-ai-tisi-ekdi-losis-endiafe-rontos_delifair-by-expotrof-2021/

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.