Η παραλία έρχεται στο σπίτι σας…

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 20 Ιουνίου 2020 by energinews (admin)

Εάν θέλετε να απολαμβάνετε την ομορφιά μιας παραλίας στην αυλή του σπιτιού σας, τότε έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε. Η ισπανική εταιρεία Piscinas de Arena NaturSand, μπορεί να μετατρέψει την ήδη υπάρχουσα πισίνα σας μπορεί σε μια αμμώδη όαση ακριβώς έξω από την αυλή του σπιτιού σας. Με λευκή άμμο και γαλανά νερά, θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε κάποια παραθαλάσσια κατοικία, ακόμα κι αν είστε μέσα στην πόλη.

Perierga.gr - Η παραλία έρχεται στο σπίτι σας...

Εκτός από την ομορφιά της κατασκευής, οι πισίνες που κατασκευάζει η εταιρία έχουν αρκετά ακόμα πλεονεκτήματα, ένα από αυτά η σύσταση της άμμου. Η άμμος μπορεί να φτάσει παντού αν δεν είναι κάποιος προσεκτικός και η εταιρία για να διασφαλίσει ότι το σπίτι δεν θα γεμίσει με άμμο μετά το μπάνιο έχει αναπτύξει ένα ειδικό υλικό στο οποίο αναμειγνύει σκυρόδεμα με άμμο. Αυτό την κάνει να μοιάζει με παραλία, ενώ έχει τη δομή και τα πλεονεκτήματα μιας πισίνας. Ένα ακόμα θετικό στοιχείο του υλικού που χρησιμοποιείται είναι ότι δεν ζεσταίνεται και δεν προκαλεί άρα αυτό το δυσάρεστο συναίσθημα όταν κανείς αποφασίζει να περπατήσει στην άμμο.

Perierga.gr - Η παραλία έρχεται στο σπίτι σας...

Η είσοδος στην πισίνα γίνεται σταδιακά, δηλαδή με τη χρήση μιας ράμπας που βαθαίνει σιγά σιγά, ακριβώς όπως συμβαίνει με την είσοδο στην παραλία.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, εφόσον το επιτρέπει ο καιρός, η εγκατάσταση μπορεί να ολοκληρωθεί σε ένα μήνα.

Perierga.gr - Η παραλία έρχεται στο σπίτι σας...

Perierga.gr - Η παραλία έρχεται στο σπίτι σας...

perierga.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.