Η ομιλία της Ελένης Βλάσση στο Διήμερο Θεματικό σεμινάριο στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση με θέμα: «Η διατροφή ως παράγων ευζωίας και αειφορίας».


0
(0)
Το ΚΠΕ Ιεράπετρας – Νεάπολης διοργανώνει διήμερο θεματικό σεμινάριο στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, για εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, με θέμα:

«Η διατροφή ως παράγων ευζωίας και αειφορίας».

Σκοπός του Σεμιναρίου, είναι να ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί για θέματα που αφορούν τη διατροφή, το περιβάλλον, την υγεία και τους δεσμούς που αναπτύσσονται μεταξύ τους από ειδικούς επιστήμονες και να αντλήσουν νέες ιδέες που μπορούν να αξιοποιήσουν στο σχολείο τους στη διάρκεια υλοποίησης ενός προγράμματος Π.Ε. Το σεμινάριο θα είναι διάρκειας 13 ωρών και απευθύνεται σε πενήντα (50) εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης της Περιφέρειας Κρήτης.

Σήμερα, Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18.35-18.45 , η Ελένη Βλάσση Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ. Ιεράπετρας θα μιλήσει για την Κρητική Διατροφή από τη Μινωϊκή εποχή μέχρι σήμερα.

Download (PDF, Unknown)

πηγη:radiovereniki.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)