Η Μαρία Σακκαδάκη νέα πρόεδρος στην ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α – Προετοιμασία για τη συναυλία και τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Ιεράπετρα


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 28 Νοεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Με τη Μαρία Σακκαδάκη στη θέση της προέδρου συνεχίζει το έργο της η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας σε μια περίοδο που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα.

Η κα Σακκαδάκη πρώην πρόεδρος της κοινότητας Αγίου Ιωάννη, έχει γίνει γνωστό πως θα είναι η πρόταση και ταυτόχρονα ορισμός του Δημάρχου, για την θέση της προέδρου στην απoψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο οποίο ανάμεσα στα άλλα θέματα, θα προκύψουν και τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν δημοτικές επιτροπές και νομικά πρόσωπα του Δήμου για τη νέα Δημοτική Περίοδο που διανύουμε.

Μπορεί πάντως ο ορισμός του νέου ΔΣ της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α να καθυστέρησε σχετικά, όμως το έργο συνεχίζεται κανονικά και ένα από τα θέματα που ασχολείται το τελευταίο διάστημα αφορούν και το σχεδιασμό των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Η αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Χρύσα Χατζημαρκάκη μίλησε στο Ράδιο Λασίθι για όσα σχεδιάζονται τα οποία όπως είπε τόσο η ίδια όσο και άλλοι, αν και δεν έχουν αρμοδιότητα έχουν ξεκινήσει να σχεδιάζουν, προκειμένου να μην υπάρξουν καθυστερήσεις.

Όπως είπε όλες οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που συνέβαιναν τα τελευταία χρόνια θα επαναληφθούν και φέτος, με μια συναυλία με ένα πολύ γνωστό καλλιτέχνη να είναι στο πρόγραμμα για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Συζητήσεις γίνονται με τρεις πολύ γνωστούς καλλιτέχνες, άνδρες και γυναίκες, και ανάλογα με το πρόσωπο στο οποίο θα κλειστεί η συμφωνία θα γίνει και ο ορισμός της ημερομηνίας της φωταγώγησης του δέντρου που θα είναι περίπου στις 15 Δεκεμβρίου.

Πέρα από τη συναυλία, όπως είπε, στην πλατεία της πόλης και φέτος θα στηθούν τα γνωστά σπιτάκια που θα φιλοξενούν διάφορες δραστηριότητες ενώ θα οργανωθούν και διάφορα παιχνίδια για τα παιδιά της πόλης. Το πλήρες πρόγραμμα είναι ακόμα υπό διαμόρφωση όπως είπε ενώ σύντομα θα κληθούν και φορείς της πόλης να καταθέσουν προτάσεις για τη συμμετοχή τους.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.