Η λειτουργία της αγοράς στο Ηράκλειο ενόψει και των εορτών σε σύσκεψη στη Περιφέρεια


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 11 Δεκεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Το παραεμπόριο, και η ομαλή λειτουργία της αγοράς στο Ηράκλειο ενόψει και της εορταστικής περιόδου βρέθηκε στο επίκεντρο σύσκεψης που συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης. Στην σύσκεψη στη Περιφέρεια, με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας Αντώνη Παπαδεράκη, συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Γιώργος Σισαμάκης ο Πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου Μανόλης Κουμαντάκης, εκπρόσωποι από εφορία, τελωνείο, Αστυνομία, Δημοτική Αστυνομία, Λιμεναρχείο  και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας-ΠΕ Ηρακλείου.

Όλοι οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη ύπαρξης συνεχούς τήρησης της νομιμότητας στην λειτουργία της αγοράς και της περαιτέρω ενεργοποίησης του ελεγκτικού μηχανισμού για την πάταξη του παραεμπορίου, της αισχροκέρδειας κ.α.

Μάλιστα στο πλαίσιο αυτό μικτά συνεργεία υπηρεσιών θα εντείνουν τους ελέγχους τους τις επόμενες ημέρες σε ολόκληρη την Κρήτη, καθώς όπως επισημάνθηκε, στόχος είναι, η τήρηση της νομιμότητας, η πάταξη κάθε μορφής παρανομίας στην αγορά, η προστασία του υγιούς εμπορίου και των καταναλωτών.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.