Η λακκούβα την έστειλε… στο χειρουργείο

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 16 Μαΐου 2019 by energinews (admin)

Η επικίνδυνη λακκούβα δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα της οδού Ορακίων στην Αλικαρνασσό

Στο νοσοκομείο έστειλε μία γυναίκα η επικίνδυνη λακκούβα που βρίσκεται επί της οδού Ορακίων, στη Νέα Αλικαρνασσό στο Ηράκλειο.

Η γυναίκα, η οποία είναι κάτοικος της συγκεκριμένης οδού, παραπάτησε στη λακκούβα έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι. Η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο εφημερεύον νοσοκομείο και, μάλιστα, αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραύματος της.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, πρόκειται για μία άκρως επικίνδυνη λακκούβα που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, όχι μόνο σε πεζούς, αλλά και σε οδηγούς διερχόμενων μηχανών, κυρίως κατά τις βραδινές ώρες, όποτε και η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Χωρίς πεζοδρόμιο ο πιο επικίνδυνος δρόμος της Αλικαρνασσού

Η επικίνδυνη αυτή λακκούβα, βέβαια, δεν είναι το μοναδικό ζήτημα που ταλαιπωρεί του κατοίκους και τους περαστικούς από την Οδό Ορακίων.

Η συγκεκριμένη οδός, είναι παράλληλη στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου και ως εκ τούτου αποτελεί ένα δρόμο με αυξημένη κίνηση, αλλά και αυξημένη επικινδυνότητα, καθότι έχει κατηφορική κλίση, γεγονός που «επιτρέπει» στους οδηγούς να αναπτύσσουν υψηλές ταχύτητες.

Και όλα αυτά, σε μία οδό η οποία δεν έχει καν πεζοδρόμια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις οικογένειες με μικρά παιδιά που κατοικούν εκεί, για τους ηλικιωμένους, για τα ΑμεΑ, αλλά και για τους περαστικούς και τους μαθητές του Γυμνασίου της Νέας Αλικαρνασσού, το οποίο βρίσκεται σε κάθετο δρόμο της οδού Ορακίων.

Και μπορεί να έχει γίνει παρέμβαση, από πλευράς πολιτείας, με την τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης, ωστόσο «έπεσε στο κενό», αφού οι πινακίδες δεν είναι ορατές στους διερχόμενους οδηγούς.

Όπως και να έχει, οι κάτοικοι της επικίνδυνης οδού Ορακίων, ζητούν, πρωτίστως την κάλυψη της λακκούβας, η οποία και έστειλε τη γυναίκα στο νοσοκομείο, αλλά και τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους, με τη δημιουργία πεζοδρομίων και την υλοποίηση κι άλλων έργων οδοποιίας στην περιοχή.

πηγη:www.neakriti.gr

6

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.