Η Κρήτη στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «New York Times Travel Show 2020»


0
(0)

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «New York Times Travel Show 2020» συμμετείχε η Περιφέρεια Κρήτης. Πρόκειται για την μεγαλύτερη έκθεση της Βόρειας Αμερικής, η οποία προσελκύει περισσότερους από 35.000 συμμετέχοντες με περισσότερους από 700 εκθέτες. Στη φετινή έκθεση συμμετείχαν εκθέτες από 176 και πλέον χώρες του κόσμου, με την Ελλάδα να είναι αργυρός χορηγός. Λόγω της χορηγίας το περίπτερο του ΕΟΤ βρισκόταν σε περίοπτη θέση, κοντά στην είσοδο της έκθεσης.

Η Κρήτη ανεβαίνει σταθερά στις προτιμήσεις των Αμερικανών και σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Αμερικής θα προγραμματιστούν το ερχόμενο διάστημα fam trip δημοσιογράφων στο νησί μας. Ιδιαίτερα σημαντική για την ανάπτυξη του τουρισμού από τις ΗΠΑ είναι η δρομολόγηση απευθείας αεροπορικών συνδέσεων και με άλλες αμερικανικές πόλεις πέραν αυτών που πραγματοποιούνται συνδέοντας μόνο την Ανατολική ακτή των ΗΠΑ με την Αθήνα.

Η Περιφέρεια Κρήτης έχει αντιληφθεί το μέγεθος της Αμερικανικής αγοράς και τη σπουδαιότητα της έκθεσης αυτής και συμμετείχε για τρίτη φορά «New York Times Travel Show» στην έκθεση με στόχο την καθιέρωση της Κρήτης ως προορισμού διακοπών για τους Αμερικανούς. Όπως δήλωσε και ο κ. Κυριάκος Κώτσογλου, Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στους τομείς Τουρισμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε το στοίχημα στις Η.Π.Α. και να γνωρίσουν οι Αμερικανοί ότι η Κρήτη είναι η τουριστική ήπειρος που αναζητούν στο ταξίδι τους στην Ευρώπη, συνδυάζοντας τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και την φιλοξενία, μαζί με την απαράμιλλη φύση της».

Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησαν ο κ. Κώτσογλου αλλά και ο Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφία στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης και τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού Νίκος Αλεξάκης και Μαρία Λαβδάκη.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *