«Η Ιεράπετρα δεν έχει κατανοήσει ακόμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο»


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 16 Ιανουαρίου 2023 by energinews (admin)

Με σχετική ικανοποίηση και πολλές δράσεις και ιδέες στο επίκεντρο συζητήσεων βρίσκει η επόμενη μέρα τη συνέλευση του περασμένου Σαββάτου για το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας από το Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Παρά τις απουσίες που υπήρχαν εκ μέρους του Δήμου Ιεράπετρας, του Εμπορικού Συλλόγου, του Συλλόγου Επαγγελματοβιοτεχνών  και του Αγροτικού Συλλόγου, η ενεργή συμμετοχή των υπόλοιπων φορέων και κόσμου δείχνει πως υπάρχει διάθεση για να αναληφθούν νέες πρωτοβουλίες με σκοπό την ενίσχυση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας το οποίο εκτός των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, βρίσκεται στο στόχαστρο νέας υποβάθμισης.

Αυτό ήταν κάτι που τονίστηκε ιδιαίτερα και από τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου Γιώργου Μανουσάκη, ο οποίος μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι ανέφερε πως παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Αγίου Νικόλαου και πολλά άλλα νοσοκομειακά ιδρύματα της Κρήτης, η κατάσταση στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας είναι σαφώς χειρότερη και είναι φανερό πως υπάρχει καθοδική πορεία. Ο ίδιος τόνισε πως υπάρχει ανάγκη να στηριχθούν όλες οι κινητοποιήσεις που γίνονται αυτές τις μέρες σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο και στη συνέχεια πρότεινε τη διοργάνωση ενός Παγκρήτιου Συλλαλητηρίου με μόνο σκοπό την ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας το οποίο βάλλεται.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, Ανδρέας Μαμαντόπουλος, ανέφερε πως κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη συνέλευση του περασμένου Σαββάτου έχουν τεθεί υπό συζήτηση πάρα πολλές ιδέες για δράσεις που θα φέρουν στο προσκήνιο τα προβλήματα του Νοσοκομείου της Ιεράπετρας. Πέρα από τη διοργάνωση ενός συλλαλητηρίου στις 1 ή 2 Φεβρουαρίου υπάρχουν και πολλές άλλες ιδέες που θα έχουν στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου τόσο στην Ιεράπετρα όσο και εκτός. Τα προβλήματα του Νοσοκομείου, όπως είπε, δεν έχουν γίνει ακόμα πλήρως αντιληπτά από την κοινωνία της Ιεράπετρας και για αυτό θα δοθεί βάρος σε συχνές ενημερωτικές δράσεις, τόνισε ο κ. Μαμαντόπουλος.

Πλέον, νεότερες εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη, όπου θα τεθούν τα θέματα και το ομόφωνο ψήφισμα που εκδόθηκε από τη συνέλευση και θα αποφασιστούν οι επόμενες ενέργειες.

ΑΚΟΥΣΤΕ (ΕΔΩ)

12

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Πλήθος ψήφων 1

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.