Η επόμενη μέρα για τα καταστήματα εστίασης στην Ιεράπετρα

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 4 Μαΐου 2020 by energinews (admin)

Για μια κατάσταση που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι ο Μανώλης Μιχελαράκης πρόεδρος του Συλλόγου Καφέ Εστίασης Ιεράπετρας, μερικές μέρες πριν το άνοιγμα καφετεριών, εστιατορίων που προγραμματίζεται στις 11 Μαΐου.

Μια επανεκκίνηση  που θα γίνει με πολλές προϋποθέσεις και μέτρα ασφαλείας και με πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο τα περιοριστικά μέτρα να επιστρέψουν ακόμα και σε τοπικό επίπεδο εφόσον παρατηρηθούν ανησυχητικά στοιχεία σε σχέση με την εξάπλωση του κορονοϊού.

Ο κ. Μιχελαράκης παρουσίασε τα μέχρι τώρα δεδομένα για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει το άνοιγμα των καταστημάτων, πως θα προσέρχεται ο κόσμος και ποιες είναι οι απαιτήσεις για την διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων, την εργασία του προσωπικού, αλλά και τη δυνατότητα που φαίνεται πως θα δοθεί από την κυβέρνηση για επέκταση των εξωτερικών χώρων των καταστημάτων.

Βασικό αίτημα του κλάδου όπως είπε είναι να δοθούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο επιδοτήσεις στον κλάδο και όχι δανεισμός, αφού μόνο έτσι οι μικρές επιχειρήσεις θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν ένα μέρος της ζημιάς και να έχουν ένα βιώσιμο μέλλον.

Δείτε ξανά τη συνέντευξη:

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.