Η εξέλιξη των έργων ύδρευσης αποχέτευσης και το αποστραγγιστικό έργο της Αμμουδάρας συζητήθηκαν στην συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος με εκπροσώπους του αναπτυξιακού Συλλόγου

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 15 Μαρτίου 2022 by manos (seo)-admin

Η εξέλιξη των έργων ύδρευσης – αποχέτευσης που υλοποιούνται στην Αμμουδάρα καθώς και το θέμα της κατασκευής του αποστραγγιστικού έργου του οικισμού, συζητήθηκαν στην συνάντηση που είχε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός με την πρόεδρο του Αναπτυξιακού Συλλόγου κ. Μαρία Μαρκάκη – Τραντά, τον πρόεδρο της κοινότητας Κριτσάς κ. Εμμανουήλ Μασσάρο και το μέλος μέλος του Δ.Σ του συλλόγου κ. Μανόλη Καμαράτο.

Αναφερόμενος στην παραπάνω συνάντηση ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, δήλωσε σχετικά : “Συζητήσαμε εκτενώς το θέμα με το αποστραγγιστικό έργο το οποίο έχει σχεδιάσει ημιτελώς η Αντιπεριφέρεια . Επανέλαβα στους εκπροσώπους του Συλλόγου, την απόφαση του Δ.Σ καθώς και την πρόθεση μας να επιτρέψουμε την υλοποίηση του σχεδιαζόμενου έργου, εφόσον κατατεθεί η μελέτη του τμήματος του αγωγού μέχρι την θάλασσα, ώστε να μην καταστραφεί η παραλία από την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου. Μάλιστα,σε συνεννόηση που είχα με την ΔΕΥΑΑΝ, ζήτησα να εξεταστεί η δυνατότητα τοποθέτησης άμεσα του αγωγού, που θα διαπερνά τον εθνικό δρόμο,  την παρούσα χρονική περίοδο  όπου εκτελείται το έργο ύδρευσης – αποχέτευσης στην περιοχή, για να κερδηθεί χρόνος, ώστε όταν κατατεθεί η μελέτη να μπορεί να υλοποιηθεί άμεσα το κομμάτι του έργου που έχει σχεδιαστεί χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα”.

6

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.