Η απάντηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας στον Σύλλογο Φίλων


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 18 Νοεμβρίου 2020 by energinews (admin)

Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα των φίλων του νοσοκομείου Ιεράπετρας όπου ξεκάθαρα αφήνει αιχμές εναντίον της Διοίκησης και επικαλείται λόγους ευθιξίας της αντιπροέδρου για την αναίτια απόφαση τους να παραιτηθούν από τη στήριξη του Νοσοκομείου, θεωρούμε υποχρέωση μας να απαντήσουμε ως Διοίκηση προς άρση παρεξηγήσεων και παραπληροφόρησης του κοινού.

Ο Σύλλογος Φίλων  Νοσοκομείου Ιεράπετρας συνεστήθη   με κύριο σκοπό την στήριξη και την ενίσχυση του Νοσοκομείου.

Τα έσοδα του συλλόγου προέρχονται αποκλειστικά από δωρεές και προσφορές ιδιωτών που επιθυμούν να ενισχύσουν τον φορέα μας και να προάγουν το δύσκολο έργο του Νοσοκομείου σε καιρούς χαλεπούς τις υπηρεσίες του οποίου καρπώνεται ο πολίτης της Ιεράπετρας και της ευρύτερης περιοχής.

Προς αυτή την κατεύθυνση το προσωπικό του Νοσοκομείου και η Διοίκηση προσανατολισμένοι αποκλειστικά στο έννομο συμφέρον  του Λήπτη Υπηρεσιών Υγειάς πράττουμε καθημερινά το καθήκον μας [υπερβαίνοντας πολλές φορές εαυτόν] προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις προσδοκίες του πολίτη.

Είναι λυπηρό πραγματικά ένας Σύλλογος που [υποτίθεται] στηρίζει και συνεπικουρεί το Νοσοκομείο να στρέφεται εναντίον του, με δημοσιεύματα που αναίτια επιχειρούν να αλλοτριώσουν τόσο τις προθέσεις της Διοίκησης, όσο και την εν γένει προσπάθεια για προαγωγή και αναβάθμιση των παρερχομένων υπηρεσιών.

Ως Διοίκηση είμαστε ευγνώμονες απέναντι στον κόσμο  το Δήμο Ιεράπετρας και τους φορείς  καθώς  θεωρούμε ότι μας εκτιμούν και μας στηρίζουν.

Στις προθέσεις και τις πράξεις μας υπάρχει πάντα νομιμότητα σχεδιασμός και διαφάνεια..

Κάθε κίνηση που έχει γίνει για τη χωροταξική αναδιάρθρωση τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους είναι απόλυτα σύμφωνη και συνάδει τόσο με την αρμόδια ορισμένη επιτροπή χωροταξίας του φορέα όσο και με τις αρμόδιες υπηρεσίες [ πολεοδομία, πυροσβεστική, υπηρεσία πράσινου του Δήμου κτλ].

Η προσπάθεια λοιπόν από ένα Σύλλογο ορισμένο να υπηρετεί τη βιωσιμότητα και την πρόοδο του ιδρύματος να κλονίσει την εμπιστοσύνη τόσο των εργαζομένων όσο και του πληθυσμού προς την Διοίκηση του Νοσοκομείου εγείρει συναισθήματα λύπης και αίσθηση αδικίας,

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να εξηγούμε  αναλυτικά τη νομιμότητα κάθε ενέργειας γιατί είναι στη διάθεση  οποιουδήποτε πιθανόν αμφισβητεί τις προθέσεις μας οι μελέτες και οι εγκρίσεις των αρμόδιων υπηρεσιών.

Από την άλλη, όσον αφορά τις αιχμές για έλλειψη συνεργασίας και ανάρμοστη συμπεριφορά της Διοίκησης  η απάντηση μας είναι ότι είμαστε ανοιχτοί και εξωστρεφείς προς κάθε πρόταση και συνεργασία… ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ  ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΣΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ… και η μοναδική συγνώμη που ίσως οφείλουμε είναι προς τον πάσχοντα  συνάνθρωπό μας [που δεν του προσφέραμε χθές,εκείνα για τα οποία  αγωνιζόμαστε να πετύχουμε σήμερα!!!]

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρα τον κ. Κανάκη Χαράλαμπο για την άψογη συνεργασία και προσφορά και υπενθυμίζουμε ότι η διαχείριση εσόδων που αποσκοπεί σε κοινωφελές σκοπό πρέπει να γίνεται με γνώμονα το κοινό συμφέρον και όχι τις προσωπικές απόψεις και τοποθετήσεις.

Με εκτίμηση
Ο  ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Γ,Ν. ΚΥ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.