Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Θήβας για τον θάνατο της 16χρονης – Διασωληνωμένη με κορωνοϊό και η μητέρα της


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 3 Φεβρουαρίου 2021 by energinews (admin)

Ανακοίνωση για τον θάνατο της 16χρονης, η οποία είχε διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό, εξέδωσε το νοσοκομείο Θήβας.

Η ανήλικη- που έχασε τη ζωή της σήμερα- πήγε την περασμένη Παρασκευή στο νοσοκομείο, με ήπια κλινικά συμπτώματα, έχοντας ήδη διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό. Επέστρεψε στο σπίτι της και πήγε ξανά στο νοσοκομείο τη Δευτέρα, όταν έκανε εξετάσεις, τις δόθηκαν οδηγίες και γύρισε στην οικεία της σε καλή κατάσταση, σύμφωνα με το νοσοκομείο.

«Παιδί θήλυ 16 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, έχοντας ήδη διαγνωσθεί θετικό στον κορωνοϊό με ήπια κλινικά συμπτώματα και επέστρεψε στην οικία του. Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου επανήλθε στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας, πραγματοποίησε τις απαραίτητες εξετάσεις, της δόθηκαν οδηγίες και επέστρεψε στην οικία της σε πολύ καλή κατάσταση», αναφέρει η ανακοίνωση.

Όμως, σήμερα τα ξημερώματα η 16χρονη επέστρεψε στο νοσοκομείο σε επιδεινωμένη κατάσταση και διασωληνώθηκε, αλλά δυστυχώς κατέληξε. Το νοσοκομείο ανακοίνωσε ότι θα διενεργηθεί νεκροψία/ νεκροτομή για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου. Αν επιβεβαιωθεί πως έχασε τη ζωή της από τον ιό, θα πρόκειται για το νεαρότερο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

«Σήμερα τα ξημερώματα, η δεκαεξάχρονη προσήλθε στο Νοσοκομείο σε πολύ επιδεινωμένη κατάσταση, διασωληνώθηκε και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, δυστυχώς απεβίωσε. Θα διενεργηθεί νεκροψία/νεκροτομή για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήριά στην οικογένεια της εκλιπούσης», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από κορωνοϊό έχει προσβληθεί και η μητέρα της 16χρονης, η οποία νοσηλεύεται διασωληνωμένη στον «Ευαγγελισμό».

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.