Η αλήθεια για τις γαλάζιες σημαίες.


0
(0)

Σας παρακαλώ όπως ενημερώσετε τους ακροατές σας σχετικά με την απάντηση του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον Ιεράπετρας» σχετικά με την απώλεια των γαλάζιων σημαιών, και τα πραγματικά δεδομένα γύρω από αυτές .

Σας υπενθυμίζω ότι το ΝΠΔΔ «Περιβάλλον Δήμου Ιεράπετρας» είναι ξεχωριστή δομή από την «Επιτροπή Γαλάζιων Σημαιών του Δήμου Ιεράπετρας» και ξεχωριστή δομή από τον Δήμο Ιεράπετρας.

Φυσικά η ουσία δεν είναι οι δομές αλλά είναι η απώλεια των Γαλάζιων Σημαιών. Όμως τα παραπάνω έγγραφα δείχνουν τον τρόπο που λειτουργούν οι δομές κατόπιν εντολής του Δημάρχου. Ελπίζω ότι μέσα από αυτά μπορείτε να βρείτε ποιοι είναι πραγματικά οι υπεύθυνοι για την απώλεια αυτή. Το ΝΠΔΔ «Περιβάλλον Δήμου Ιεράπετρας» δεν έχει ακόμα λάβει καμία απάντηση στις 2 αιτήσεις που σας επισυνάπτω. Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Download (PDF, Unknown)

Download (PDF, Unknown)

Download (PDF, Unknown)

πηγη:radiovereniki.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *