Η αγάπη ήρθε από μακριά…


Reading time: 2 Minutes

Τελευταία ενημέρωση 15 Φεβρουαρίου 2020 by energinews (admin)

Ευκαιρία να δεις αν αξίζει τον κόπο η σχέση

Και εκεί που απολαμβάνετε ο ένας τον άλλον, περνάτε χρόνο μαζί, βγαίνετε για δείπνο και κοιμάστε αγκαλιά το βράδυ, έρχεται η στιγμή να αποχωριστείτε ο ένας τον άλλον, γιατί “εκείνος” πρέπει να φύγει (σε ξένα μέρη, άλλους τόπους) λόγω επαγγελματικών- οικογενειακών υποχρεώσεων. Και κάπου εδώ είναι που εμφανίζεται το εύλογο ερώτημα «Με εμάς τώρα τι θα γίνει;».

Αρχικά, μην πανικοβάλλεσαι! Δεν είσαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που θα μείνει πίσω ως σύγχρονη Πηνελόπη να περιμένει τον …Οδυσσέα της που είναι μακριά, για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Λίγο πολύ, όλοι μας κάποια στιγμή μπορεί να κληθούμε να βιώσουμε μια σχέση με απόσταση. Σκέψου πως μερικοί, περνούν σχέση από απόσταση ενώ ζουν στο ίδιο σπίτι! Ναι σίγουρα είναι χειρότερο αυτό, από μερικά (ή πολλά) χιλιόμετρα μακριά.

Η σχέση από απόσταση προμηνύει ένα απρόβλεπτο μέλλον, με διαφορετικές συνήθειες από αυτές που είχατε όταν ήσασταν μαζί. Αν και οι δύο είστε αποφασισμένοι να το δοκιμάσετε, στο τέλος κάτι θα κερδίσετε, με το καλύτερο σενάριο, τους δύο σας μαζί μέχρι τέλους. Βεβαία στην αρχή θα υπάρχει ανασφάλεια, καβγάδες ή και ζήλεια, όμως αν συνεχίσεις να κρατάς μια καλή επικοινωνία μεταξύ σας τότε αυτά λύνονται εύκολα. Τα καλά νέα της υπόθεσης είναι πως θα αποδείξεις στον εαυτό σου πως η σχέση αξίζει τον κόπο και την προσπάθεια σου και (μετά την απόσταση) κάθε άλλη αντιξοότητα θα σας φαίνεται παιχνιδάκι!

Την αυτοπεποίθηση και την περηφάνεια πού την πας; Και μόνο στην σκέψη ότι το ζευγάρι θα είναι χωριστά, πολλοί σκέφτονται πόσο δύσκολο και ακατόρθωτο είναι. Ενώ εσύ, θα γεμίζεις από περηφάνεια και αυτοπεποίθηση πως κατάφερες κάτι που πολλοί ούτε να το σκέφτονται δεν θέλουν. Και η αίσθηση της ανανέωσης; Είναι ίσως ο καλύτερος λόγος για να δοκιμάσεις την σχέση από απόσταση, αφού κάθε φορά που θα βρίσκεσαι με τον σύντροφό σου, θα αισθάνεσαι πως βιώνεις κάτι καινούργιο και διαφορετικό, μακριά από τη ρουτίνα και την «τριβή» της καθημερινότητας που βιώνουν τα περισσότερα ζευγάρια.
Don’t worry λοιπόν γιατί, “τα χιλιόμετρα είναι λίγα και η απόσταση μικρή” όπως πολύ σωστά λέει και το λαϊκό άσμα!

Συντάκτης: Κωνσταντίνα Κύρκου

Πηγή: allyou.gr 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.