Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου συγχαίρει για τις διαδοχικές συλλήψεις για ναρκωτικά στην Ιεράπετρα


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 13 Μαρτίου 2023 by manos (ceo)-admin

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου εκφράζει τα ειλικρινή της συγχαρητήρια σε όλους τους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας για δυο (2) σημαντικές επιτυχίες που πραγματοποίησαν τις τελευταίες μέρες στην πόλη της Ιεράπετρας.

Συγκεκριμένα:
– Την 06/03/2023 συνελήφθη από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με Αστυνομικούς του Τ.Α. Ιεράπετρας ημεδαπός, ο οποίος κατείχε ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης καθαρού βάρους διακοσίων σαράντα (240) γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας .

– Την 07/03/2023 συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τ.Α. Ιεράπετρας σε συνεργασία με Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε ποσότητες κοκαΐνης συνολικού μεικτού βάρους είκοσι έξι κόμμα πενήντα πέντε (26,55) γραμμαρίων, ακατέργαστης κάνναβης καθαρού βάρους εκατό (100) γραμμαρίων, ένα πιστόλι, δύο (2) ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των διακοσίων είκοσι (220) ευρώ προερχόμενο από το εμπόριο ναρκωτικών ουσιών.

Πέραν των σοβαρών ελλείψεων προσωπικού και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά στην εκτέλεση των καθηκόντων τους συνεχίζουν να καταπολεμούν την εγκληματικότητα στο μέγιστο βαθμό στο νομό μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΜΒΑΣΑΚΗΣ Μιχαήλ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΜΙΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Νικόλαος

6

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.