Ηράκλειο: Kλείνει ο ΕΦΚΑ λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού


0
(0)

Κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν σε υπαλλήλους του Περιφερειακού Υποκαταστήματος Μισθωτών Ηρακλείου, με αποτέλεσμα να κλείνουν τη Δευτέρα το πρώην ΙΚΑ, η ΠΥΣΥ Κρήτης και το ΠΕΚΑ Κρήτης.

Τα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν από τον ΕΟΔΥ το Σάββατο κι αφού ακολουθήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα από το πρωτόκολλο διαχείρισης κρουσμάτων σε χώρους εργασίας του Δημόσιου Τομέα, αναστέλλεται για την Δευτέρα 16/11/2020 η λειτουργία των δομών του e-ΕΦΚΑ στο κτίριο του 3ου χλμ. Ηρακλείου-Μοιρών (Εσταυρωμένος) και συγκεκριμένα του πρώην ΙΚΑ, της ΠΥΣΥ Κρήτης και του ΠΕΚΑ Κρήτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρξει νέα ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας των δομών τις επόμενες ημέρες, αναλόγως με τις οδηγίες που θα δοθούν από τον ΕΟΔΥ και του Διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr