ΗΠΑ: Έντεκα άτομα στο νοσοκομείο μετά από «σοβαρές αναταράξεις» σε πτήση


Τελευταία ενημέρωση 3 εβδομάδες by manos (ceo)-admin

Την Τρίτη 29 Αυγούστου, 11 άτομα που επέβαιναν σε πτήση της Delta Air Lines μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αφού αντιμετώπισαν “σοβαρές αναταράξεις” πριν προσγειωθούν στην Ατλάντα, δήλωσε εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας στο CNN.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Delta, το αεροσκάφος μετέφερε 151 επιβάτες και 14 μέλη του πληρώματος από το Μιλάνο όταν άρχισαν οι αναταράξεις. Συνολικά τραυματίστηκαν 11 μέλη του πληρώματος και επιβάτες. Η έκταση των τραυματισμών δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

«Τα μέλη της Ομάδας Φροντίδας της Delta κινητοποιούνται για να συνδεθούν με τους πελάτες της πτήσης 175 της Delta, η οποία αντιμετώπισε σοβαρές αναταράξεις πριν προσγειωθεί με ασφάλεια στην Ατλάντα την Τρίτη», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με την FAA, η πτήση βρισκόταν περίπου 40 μίλια βορειοανατολικά του αεροδρομίου Χάρτσφιλντ-Τζάκσον της Ατλάντα όταν σημειώθηκαν οι αναταράξεις, αλλά τελικά προσγειώθηκε με ασφάλεια.

«Προτεραιότητά μας είναι να φροντίσουμε τους πελάτες μας και το πλήρωμά μας που υπέστησαν τραυματισμούς. Είμαστε ευγνώμονες για τους πρώτους ανταποκριτές που συνάντησαν το αεροσκάφος για να παράσχουν ιατρική φροντίδα και οι οποίοι μεταφέρουν τους τραυματίες στο νοσοκομείο», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της Delta.

11

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.