Ημερίδα με τίτλο «ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ- μαθήματα αξιών για μικρούς και μεγάλους» από τον αθλητικό σύλλογο «ΛΑΒΡΥΣ» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 4 Μαρτίου 2022 by energinews (admin)

Ο  αθλητικός σύλλογος «ΛΑΒΡΥΣ», μέλος της διεθνούς οργάνωσης SIX BLADES JIU JITSU με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνει  ημερίδα με τίτλο «ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ- μαθήματα αξιών για μικρούς και μεγάλους». Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα επεξηγηθεί πως το άθλημα ΒJJ SIX BLADES  καλλιεργεί στα παιδιά  6 βασικές αξίες: Σεβασμός, οικογένεια, αυτοπειθαρχία, τιμή – αξιοπρέπεια, αφοσίωση & θετική εστίαση. Προσκεκλημένοι της εκδήλωσης θα είναι εκπαιδευτικοί από την ομάδα του naiboro.gr η οποία δημιουργήθηκε από τον Στέφανο Ξενάκη, συγγραφέα, αφοσιωμένο στην προσωπική αυτοβελτίωση.

Την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή  11 Μαρτίου 2022 στις 18:00, στο συνεδριακό του Ibis Hotels στο Ηράκλειο Κρήτης, θα παρουσιάσει ο ίδιος ο Στέφανος Ξενάκης και η είσοδος είναι απολύτως δωρεάν. Οι θέσεις είναι περιορισμένες λόγω covid και  θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Στόχος της ημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής και αθλητικής κοινότητας, καθώς και των γονέων σε αυτό το ζήτημα κι η παρακίνηση ώστε να μπουν όλοι στη δράση!

Το naiboro.gr είναι μια πρωτοβουλία η οποία παρέχει σε εκπαιδευτικούς και γονείς   δωρεάν υλικό, πρακτικές, οπτικοακουστικά μέσα κι άλλα εργαλεία, τα οποία προάγουν στα παιδιά πρωτοβάθμιας και προσχολικής ηλικίας αξίες όπως η αυτοεκτίμηση, η στοχοθεσία, η εξέλιξη κι άλλες ταυτόσημες αξίες με τις δικές μας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και live stream στο You Tube κανάλι: Events in Crete.

6

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.