Ηλικιωμένο ανδρόγυνο στην Καλαμαύκα έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό με 3 μέρες διαφορά

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 22 Σεπτεμβρίου 2021 by energinews (admin)

Ένα γεγονός που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Καλαμαύκας έλαβε τίτλους τέλους χθες, Τρίτη, με την ταφή μιας 94χρονης ο οποίος έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό, τρεις μόλις μέρες μετά το θάνατο του συζύγου της ετών 97, επίσης από κορωνοϊό.

Οι δύο ηλικιωμένοι δυστυχώς ήταν από τους ελάχιστους της κοινότητας που σε τέτοια ηλικία δεν είχαν κάνει το εμβόλιο, ανέφερε στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Κρασσάς, και παραμένει άγνωστο το πως ήρθαν σε επαφή με τον ιό.

Ο κ. Κρασσάς ανέφερε πως σήμερα πρόκειται να γίνει απολύμανση στο σπίτι τους και στη γύρω περιοχή, ενώ μετά τη σχετική ιχνηλάτηση που έχει γίνει στην ευρύτερη οικογένεια και σε κοντινά πρόσωπα των ηλικιωμένων δεν έχει βρεθεί άλλο κρούσμα, ενώ δεν υπάρχει άλλο γνωστό κρούσμα στο χωριό.

Ο πρόεδρος της κοινότητας έστειλε ένα δυνατό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού ειδικά σε άτομα τέτοιων ηλικιών, στους οποίους ο κορωνοϊός προκαλεί πολύ μεγαλύτερες επιπλοκές απ’ ότι σε νεότερα άτομα, αναφέροντας και ο ίδιος πως αν οι δύο κάτοικοι είχαν εμβολιαστεί είναι πολύ πιθανό να ζούσαν ακόμα, κάτι που βέβαια αποδεικνύεται καθημερινά από τα στατιστικά νόσησης και θανάτων στην Ελλάδα.

radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.