Ζητούμε συγκεκριμένες παρεμβάσεις στην μελέτη για τον ΒΟΑΚ ώστε να καταστεί αποδοτικότερη και να λειτουργήσει σε σύντομο χρόνο


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 16 Ιανουαρίου 2020 by energinews (admin)

Οι προτάσεις που αφορούν στην βελτίωση του Β.Ο.Α.Κ και συγκεκριμένα του τμήματος Νεάπολης – Αγίου Νικολάου, παρουσιάστηκαν σήμερα (16/1) στον Δήμο, από τον μελετητή του έργου κ. Φραντζεσκάκη και τον Δ/ντη Συγκοινωνιακών Έργων του ΟΑΚ κ. Γιώργο Αγαπάκη.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, έκανε γνωστό, ότι η συνάντηση είχε προγραμματιστεί πριν από την περίοδο των Χριστουγέννων, δεδομένου ότι ο Δήμος, έχει ήδη ζητήσει να υπάρξουν συγκεκριμένες παρεμβάσεις στην μελέτη, ώστε να καταστεί αποδοτικότερη, φιλική, αλλά και να υλοποιηθεί σε σύντομο χρόνο.

Όπως προέκυψε από την σύσκεψη που έγινε παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων, δημοτικών συμβούλων, αλλά και στελεχών του Δήμου, οι προτάσεις που κατατέθηκαν, έδωσαν την δυνατότητα να διευκρινιστούν αρκετά ζητήματα που υπήρχαν, ενώ ζητήθηκε από τον μελετητή,  ενημερωτικό σημείωμα για τις παρεμβάσεις που προτείνονται, ώστε το συγκεκριμένο θέμα, να συζητηθεί εκ νέου στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.