Ζητήματα που σχετίζονται με την λειτουργία του νηπιαγωγείου και του παιδικού σταθμού Ελούντας συζητήθηκαν στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο κοινοτικό κατάστημα


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 8 Οκτωβρίου 2020 by manos (ceo)-admin

Η εξεύρεση πρόσθετου χώρου για την επέκταση του νηπιαγωγείου  Ελούντας, αλλά και ζητήματα που σχετίζονται με την ασφαλή λειτουργία του παιδικού σταθμού, συζητήθηκαν στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε (3/10) στην αίθουσα συνεδριάσεων  της κοινότητας παρουσία του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, εκπροσώπων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της περιοχής και άλλων συλλογικών φορέων.

Να σημειώσουμε ότι ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Δρακωνάκης Ιωάννης, στην εισήγηση του, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα εξεύρεσης χώρου για την επέκταση του νηπιαγωγείου, ενώ κάνοντας λόγο για την λειτουργία του παιδικού σταθμού, κατέδειξε την ανάγκη να υπάρξει μεγαλύτερη ασφάλεια (πρόσθετη σήμανση οριζόντια και κάθετη για μείωση ταχύτητας, αξιοποίηση εθελοντή τροχονόμου) κατά τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των παιδιών.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, χαρακτηρίζοντας γόνιμη την συζήτηση που έγινε στο κοινοτικό κατάστημα της Ελούντας, δήλωσε ότι δόθηκε η δυνατότητα να ξεκαθαριστούν θέματα που σχετίζονται με την λειτουργία του παιδικού σταθμού, ώστε να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις. Όπως ενημέρωσε, θα ζητηθεί από την επιτροπή κυκλοφορίας, ο περιορισμός της ταχύτητας μέσω του επαρχιακού δρόμου, ώστε να υπάρξει ένα ακόμα πρόσθετο μέτρο προστασίας για την ασφάλεια των παιδιών.

Επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη ακινήτου που δύναται να χρησιμοποιηθεί ως πρόσθετος χώρος για την επέκταση του νηπιαγωγείου, έκανε γνωστό,  ότι άμεσα ο Οργανισμός Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου (ΟΚΥΔΑΝ), θα λάβει απόφαση σχετικά με την ίδρυση παιδικού σταθμού στο Σίσι, ακολουθώντας στην συνέχεια τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την εξεύρεση χώρων στέγασης του.

Μάλιστα όπως ανέφερε : με την ολοκλήρωση της παρούσας δημοτικής περιόδου, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία και να έχει ξεκινήσει η λειτουργία του παιδικού σταθμού.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.