Ζαχαριάδης στον realfm 97,8: Πρέπει να δράσουμε με ταχύτητα και αποφασιστικότητα για την οικονομία


0
(0)

“Πρέπει να δράσουμε με ταχύτητα και αποφασιστικότητα. Όταν έρχονται απανωτές εκθέσεις και δεν είναι μόνο της Ε.Ε., είναι και του ΔΝΤ και άλλων οίκων που λένε ότι θα έχουμε τη μεγαλύτερη ύφεση και τη μεγαλύτερη έκρηξη ανεργίας, τότε φαίνεται ότι πέρα από την πανευρωπαϊκή και παγκόσμια κρίση, κάτι δεν κάνουμε καλά στην Ελλάδα” δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, στον realfm 97,8.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου τόνισε ότι “εάν περιμένουμε τις συνταγές από έξω και βρισκόμαστε κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, σημαίνει ότι δεν έχουμε καταλάβει τις ιδιαιτερότητες, τις αδυναμίες και τα προβλήματα που έχει η ελληνική οικονομία, ώστε να εκπονήσουμε σχέδιο για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση αυτή”.

“Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτή η συζήτηση που έχει ξεκινήσει από χθες, 10 χρόνια μετά από αυτό το συγκλονιστικό συμβάν, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους με τόσο άδικο και βάρβαρο τρόπο εκείνοι οι άνθρωποι. Φαίνεται ότι προσπαθούν να δημιουργηθούν τεχνητές, πολωτικές, διαχωριστικές γραμμές πάνω σε ένα θέμα που υπάρχει ομόθυμη καταδίκη και καταγγελία και του λαού και των πολιτικών κομμάτων, αναφορικά με το τι συνέβη τότε. Εμείς σαν κόμμα έχουμε επιλέξει αυτόν τον τρόπο να αποτίσουμε φόρο τιμής στα θύματα εκείνης της ημέρας” σχολίασε για την Marfin και την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακούστε το ηχητικό

πηγη:real.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.