Ζαχαριάδης στον Realfm 97,8 Πρέπει να δοθούν σαφείς απαντήσεις για το Πέραμα


Τελευταία ενημέρωση 27 Οκτωβρίου 2021 by energinews (admin)

Ο τομεάρχης Εσωτερικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Ζαχαριάδης, δήλωσε στον Realfm 97,8 ότι “πρέπει να δοθούν σαφείς απαντήσεις” για την καταδίωξη στο Πέραμα.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα πρόσθεσε ότι “όταν εμείς λέγαμε για εκδημοκρατισμό της αστυνομίας και για όχι υπερβάλλουσα βία και κατάχρηση, μας έλεγαν ότι θέλουμε τα κέντρα των πόλεων με γκέτο, ότι θέλουμε οι πόλεις να είναι ‘μπάτε σκύλοι, αλέστε’ κτλ”.

“Είμαι σαφής η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που υπηρετούν στην ελληνική αστυνομία είναι παιδιά δημοκράτες, ξυπνούν το πρωί με αγωνία για να πάνε στη δουλειά τους, τα φέρουν οικονομικά δύσκολα και βρίσκονται μέσα σε κίνδυνο. Αλλά ρωτάω γιατί προσλαμβάνουμε διαρκώς σε αυτά τα σώματα καταδίωξης ειδικούς φρουρούς και δεν παίρνουμε τους καλά εκπαιδευμένους αστυνομικούς από τις σχολές της αστυνομίας;” τόνισε ο κ. Ζαχαριάδης.

“Έχουμε μια κατάσταση ανασφάλειας στις γειτονιές, ιδίως στις δυτικές συνοικίες, όπου το έγκλημα μικρό και μεγαλύτερο καλπάζει” υπογράμμισε.

Ακούστε το ηχητικό

real.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.