Ζαχίρ: Θέλω να ανοίξω εστιατόριο και μια μέρα την εβδομάδα να έρχονται να τρώνε άστεγοι

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 3 Απριλίου 2019 by energinews (admin)

«Έχω μείνει κι εγώ άστεγος, το έχω ζήσει… Και μου έχει μείνει αυτό από παλιά, μου έχει κολλήσει», είπε ο παίκτης του Master Chef
Είναι από τις περιπτώσεις των παικτών που με την προσωπική του ιστορία έχει συγκινήσει το κοινό και τους κριτές του Master Chef. O λόγος για τον Ζαχίρ Γιαβαρί ο οποίος προς το παρόν δεν κατάφερε να ταξιδέψει στη Ρώμη με τους συμπαίκτες του από το MasterChef όμως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον έβγαλε για φαγητό και πέρασαν μια πολύ όμορφη βραδιά. Ο Ζαχίρ αποκάλυψε στον κριτή του και γνωστό σεφ τι θα ήθελε να κάνει στο μέλλον. «Σε τρία χρόνια από τώρα τι θα ήθελες να κάνεις;», ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Εγώ θα ήθελα να ανοίξω ένα εστιατόριο, όπου μια μέρα την εβδομάδα θα φιλοξενώ άστεγους, να έρχονται και να τρώνε. Έχω μείνει κι εγώ άστεγος, το έχω ζήσει… Και μου έχει μείνει αυτό από παλιά, μου έχει κολλήσει και θέλω οπωσδήποτε να κάνω κάτι τέτοιο. Από την άλλη, πάλι, σκέφτομαι πώς θα βγω…», είπε αρχικά ο Ζαχίρ.

«Σκέφτεσαι πολύ καλά, δεν υπάρχει το… θα βγω, δεν χρειάζεται να γίνουμε πλούσιοι. Αυτό που σκέφτεσαι είναι υγιές, αυτό είναι το σωστό, ότι όταν παίρνεις, πρέπει και να δίνεις. Το να δίνεις είναι μεγαλύτερο πράγμα από το να έχεις, αυτό είναι δεδομένο. Αυτή η ιστορία από το MasterChef θα σου δώσει λίγο ώθηση. Το υπόλοιπο θα είναι στο χέρι σου. Υπάρχει κάτι που λέγεται συμπαντική δικαιοσύνη. Το σύμπαν συνωμοτεί και είναι δίκαιο. Ότι κάνεις παίρνεις. Υπάρχει ένας αυτοματισμός σε αυτό, αλλά εγώ το πιστεύω πάρα πολύ», του είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Εγώ έχω αυτό το σχέδιο γιατί το έχω ζήσει στο παρελθόν και πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό στα δύσκολα να σου προσφέρει κάποιος ένα ζεστό πιάτο φαγητό. Το MasterChef σίγουρα θα με βοηθήσει στο μέλλον. Ήδη νιώθω ότι είμαι πάρα πολύ κοντά στο όνειρό μου. Κάποια στιγμή είχα χάσει την αυτοπεποίθησή μου. Έλεγα ότι δεν πρόκειται ποτέ στη ζωή μου να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Αυτή τη στιγμή έχω ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή μου κι έχω ξαναχτίσει την ελπίδα μου», είπε μεταξύ άλλων ο Ζαχίρ.

πηγη:protothema.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.