Ευχαριστήριο της κοινότητας Ανατολής για το κλάδεμα δέντρων από την Αντιπεριφέρεια

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 28 Μαρτίου 2022 by energinews (admin)

Ο πρόεδρος και το τοπικό συμβούλιο Ανατολής ευχαριστεί την αντιπεριφέρεια Λασιθίου και τον αντί περιφερειάρχη κύριο ΙΩΑΝΝΗ ΓΟΥΛΙΔΑΚΗ για την άμεση ανταπόκριση και πραγματοποίηση του αιτήματος που είχαμε αναφέρει την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 στη συνάντηση που είχαμε στην Ιεράπετρα για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του πολύ σημαντικού έργου για την διάβρωση της ακτογραμμής της περιοχής Ιεράπετρα Στόμιο καιαι αφορούσε το κλάδεμα των αλμυρικιών που βρίσκονται επί της επαρχιακής οδού Ιεράπετρας Βιάννου.

Η ανταπόκριση στο αίτημα μας ήταν άμεση εντός της τρέχουσας εβδομάδας έγινε το κλάδεμα των δέντρων που είχαν καταστεί επικίνδυνα για τα διερχόμενα οχήματα όσο επί της επαρχιακής οδού αλλά και επί του παράπλευρου αγροτικού δρόμου. Καθώς επίσης και για τις θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις που βρίσκονται πάρα πλευρά της αγροτικής οδού. Σας ευχαριστούμε κύριε Αντιπεριφερειάρχα. Επίσης σας ευχαριστούμε για την ανάθεση της μελέτης διάβρωσης της ακτογραμμής Ιεράπετρα στόμιο.
Με την ευκαιρία οφείλουμε να ευχαριστήσουμε Και τον κύριο ΚΑΜΠΑΝΗ διευθυντή ερευνών εργαστηρίου παράκτιας και θαλάσσιας έρευνας του ινστιτούτο υπολογιστικων Μαθηματικών παρένθεση (Ι. Υ. Μ) Ιδρύματος τεχνολογίας και έρευνας ΙΤΕ. Καθώς επίσης και την ομάδα του για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν  την άψογη παρουσίαση και τις προτεινόμενες λύσεις.

8

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.