Ευχαριστήριο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας μετά από πυρκαγιά σε αποθήκη


0
(0)

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ανήμερα της Παναγιάς, ενημερώθηκα για την πυρκαγιά που βρισκόταν σε εξέλιξη στην αγροτική αποθήκη που διαθέτω και στον περιβάλλοντα χώρο δίπλα από το θερμοκήπιο μου, στη θέση Κουμί Ιεράπετρας

Βρισκόμενη μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο, αντίκρισα μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας, άνδρες του Αστυνομικού τμήματος της πόλης, τεχνικούς της ΔΕΔΔΗΕ, καθώς και εθελοντές που συμμετέχουν στο θερινό πρόγραμμα πυρασφάλειας της περιοχής μας.

Η συμβολή και η ταχύτητα των ενεργειών όλων των παραπάνω ήταν καθοριστική ώστε να μην εξαπλωθεί η φωτιά λόγω και των ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, στα παρακείμενα ελαιόδεντρα και θερμοκήπια.
Θερμά ευχαριστώ τον υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας Κο Μανώλη Ροβυθάκη καθώς και όλους τους πυροσβέστες μόνιμους και εποχικούς που βρέθηκαν ταχύτατα στο σημείο, τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας για το ενδεχόμενο διακοπής κυκλοφορίας αλλά και τους τεχνικούς του πρακτορείου ΔΕΔΔΗΕ Ιεράπετρας αφού η πιθανή αιτία της πυρκαγιάς ήταν το βραχυκύκλωμα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κο Νικο Λιοκαλο, εθελοντικό μέλος της πυρασφάλειας του Δήμου μας, ο οποίος ήταν εκείνος που ενημέρωσε την Π.Υ. αλλά και ο πρώτος που βρέθηκε στο σημείο μαζί με το γιο του ξεκινώντας τις πρώτες ρίψεις νερού με το αντλητικό που διαθέτει στο ιδιωτικό του αυτοκίνητο, καθώς και τον Κο Γιάννη Σταυρακάκη, επίσης μέλος της πυρασφάλειας που έσπευσε στο σημείο.

Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε και με καθημερινούς κινδύνους γύρω μας, η αλληλεγγύη, η φιλανθρωπία και η καλοσύνη προς το συνάνθρωπο είναι αξίες που μεταδιδόμενες στο σύνολο της κοινωνίας, θα κάνουν τον κόσμο καλύτερο και πιο ασφαλή.
Καλή συνέχεια στο έργο σας.
Κ.Μ.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.