Ευχαριστήρια επιστολή προς το Νοσοκομείο Ιεράπετρας μετά από νοσηλεία ασθενούς


0
(0)

Μετά από την πρόσφατη εμπειρία της νοσηλείας μου στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου μας, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλο το ανθρώπινο δυναμικό (γιατρούς, νοσηλευτές, βοηθητικό και διοικητικό προσωπικό) για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας που μου πρόσφεραν, την ανθρώπινη στάση τους απέναντί μου, την άμεση ανταπόκρισή τους στις ανάγκες μου τόσο κατά την διάρκεια της νοσηλείας μου, όσο και αργότερα, κατά την διάρκεια της αποθεραπείας μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε εσάς που βρίσκεστε δίπλα στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας, κάθε φορά που το καθήκον σάς καλεί, πάντα πρόθυμοι, άρτια καταρτισμένοι, έτοιμοι να περιθάλψετε με υπευθυνότητα και επιστημονική γνώση, τον κάθε ασθενή!

Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφέρω την σημαντικότητα ύπαρξης του νοσοκομείου μας, άρτια στελεχωμένου και εξοπλισμένου, για να μπορούμε εμείς, όχι μόνο οι κάτοικοι της Ιεράπετρας αλλά και όλης της ευρύτερης περιοχής του νότου, που εξυπηρετούμαστε από το νοσοκομείο μας, να έχουμε τις υπηρεσίες υγείας που δικαιούμαστε.

Το νοσοκομείο μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ευημερία του τόπου μας και θα πρέπει να το περιφρουρήσουμε και να το στηρίξουμε όλοι μας!

Σας ευχαριστώ πολύ!

Με εκτίμηση
Αναστασία Τσελεκίδου

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *