Ευχές Στ. Αρναουτάκη για την νέα σχολική χρονιά και στήριξη της Περιφέρειας για καλύτερες συνθήκες στην εκπαίδευση στην Κρήτη


0
(0)

Την στήριξη της Περιφέρειας σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς της Κρήτης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην εκπαίδευση, στις υποδομές, τόνισε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης που συμμετείχε σήμερα σε σχολική εκδήλωση με την τέλεση του καθιερωμένου Αγιασμού με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης το πρωί αντάλλαξε ευχές για υγεία, καλή σχολική χρονιά και πρόοδο, σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς στις Αρχάνες.

«Ως Περιφέρεια Κρήτης ευχόμαστε καλή αρχή σε όλες τις μαθήτριες, τους μαθητές καλή δύναμη στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς της Κρήτης» ευχήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, προσθέτοντας ότι, η Περιφέρεια Κρήτης κάνει ότι είναι δυνατόν διεκδικώντας και διασφαλίζοντας τις καλύτερες συνθήκες για την Παιδεία και την εξέλιξη της νέας σχολικής χρονιάς σε ολόκληρη την Κρήτη.
Πρόεδρος Π.Σ. και Αντιπεριφερειάρχες σε σχολεία
Τις ευχές της για καλή χρονιά και πρόοδο εξέφρασε στο τόπο καταγωγής της στη Μεσσαρά σε μαθητές εκπαιδευτικούς και γονείς η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Νέας Γενιάς Έφη Κουτεντάκη, επισημαίνοντας παράλληλα την στήριξη της Περιφέρειας σε θέματα Παιδείας και Εκπαίδευσης. Η κα. Κουτεντάκη παραβρέθηκε στον αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο γυμνάσιο και στο λύκειο Μοιρών.
Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλος Μπαριτάκης αντάλλαξε ευχές σήμερα για την νέα σχολική χρονιά με μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς στο γυμνάσιο Αρκαλοχωρίου, στο γυμνάσιο και λύκειο Καστελλίου και στο δημοτικό σχολείο και γυμνάσιο Θραψανού.
Ο Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης παραβρέθηκε στον αγιασμό που τελέστηκε στο 53ο και 54ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου και αντάλλαξε ευχές με μαθητές εκπαιδευτικούς και γονείς.
Επισκέψεις σε σχολεία και ανταλλαγή ευχών με μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς είχαν οι Αντιπεριφερειάρχες των ΠΕ Χανίων Νίκος Καλογερής (2ο Γενικό Λύκειο Χανίων, 5ο Δημοτικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο Νέας Χώρας, και 2ο Γυμνάσιο Χανίων), Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης (1ο και 2ο ΓΕΛ Αγίου Νικολάου), ενώ η Αντιπεριφερειάρχης Μαρία Λιονή που βρίσκεται στο εξωτερικό έστειλε ευχετήριο μήνυμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Αντώνης Παπαδεράκης επισκέφθηκε σήμερα το δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο Βάμμου Χανίων όπου αντάλλαξε ευχές για καλή σχολική χρονιά.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.