Ευχές Περιφερειάρχη αλλά και εξέταση της δυνατότητας για την υλοποίηση αθλητικών εγκαταστάσεων στο κατάστημα κράτησης Χανίων


0
(0)

Ευχές για το νέο έτος αντάλλαξε στο κατάστημα κράτησης Χανίων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή. Ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης κατά την επίσκεψη τους έγιναν δεκτοί από τον Διευθυντή του καταστήματος κράτησης και Περιφερειακό Σύμβουλο Γιώργο Κονταξάκη αλλά και τον Διοικητή εξωτερικής φρουράς του καταστήματος κράτησης Γρηγόρη Χρυσό. Παράλληλα ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε από την Διεύθυνση για την λειτουργία του καταστήματος κράτησης και συζητήθηκε η δυνατότητα υλοποίησης και λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων στους χώρους του καταστήματος.

Ο Διευθυντής του καταστήματος Γιώργος Κονταξάκης αλλά και ο διοικητής εξωτερικής φρουράς Γρηγόρης Χρυσός ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Αρναουτάκη για την επίσκεψη του αλλά και την ανταπόκριση στην εξέταση προς υλοποίηση αθλητικών εγκαταστάσεων.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.