Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας Ε. Κουτεντάκη στους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλαδικές


0
(0)

Η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Νέας Γενιάς Έφη Κουτεντάκη στέλνει ευχές για επίτευξη των στόχων και των προσδοκιών τους στους μαθητές που πρόκειται να εξεταστούν σε πανελλαδικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα η Αντιπεριφερειάρχης αναφέρει:

«Αγαπητοί μαθητές, οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν μία από τις πολλές προκλήσεις που θα κληθείτε να  αντιμετωπίσετε στη διάρκεια της ζωής σας. Η έκβασή τους δεν σηματοδοτεί την πορεία της ύπαρξής σας. Είναι απλά ένα πρώτο βήμα για την προσωπική  ανάπτυξη και την κοινωνική πρόοδο. Άλλωστε, σημασία έχει το ταξίδι και οι φάροι που φωτίζουν τη διαδρομή προς τη γνώση, την αυτοπραγμάτωση και την αυτοτέλεια! Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους!»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *