ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΊΟ ΤΗΣ ΠΑΧΕΙΑΣ ΑΜΜΟΥ


0
(0)

Το δημοτικό σχολείο της Παχειάς Άμμου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με την αντιδήμαρχο κα. Μαρία Ρουμελιώτακη ώστε να ξεναγηθεί στο χώρο του σχολείου όπου τοποθετήθηκαν νέα κουφώματα.

Ο κ. Καλαντζάκης τόνισε:

«Ιεραρχώντας τις ανάγκες των σχολικών μονάδων του Δήμου ανταποκριθήκαμε στην επιτακτική ανάγκη του σχολείου για αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων.

Στο δημοτικό σχολείο της Παχειάς Άμμου έχουν προηγηθεί και άλλες εργασίες και παρεμβάσεις ώστε να λυθούν προβλήματα και να καταστεί η σχολική μονάδα ασφαλέστερη και πιο λειτουργική.

Ευχαριστώ θερμά την Αντιδήμαρχο κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη, τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Γιώργο Ραπάνη, τη διευθύντρια του σχολείου κα. Φωτεινή Ραπάνη, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου τον πρόεδρο κ. Μανώλη Βούλγαρη, τον αντιπρόεδρο κ. Μιχάλη Σεκαδάκη και όλο το συμβούλιο για την συνεργασία και για τη συνεισφορά τους.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *