ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΚΟΥΝΑΒΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΒΙΑΝΝΟΣ


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 15 Ιουλίου 2022 by energinews (admin)

Ο κόμβος των Κουνάβων στον Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων Ηρακλείου, είναι μια από τις άμεσες δράσεις της Υπηρεσίας μας στην έδρα Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης.

Αφότου εξασφαλίσαμε άδεια για την διακοπής κυκλοφορίας έως 26 Ιουλίου 2022, άρχισαν τα έργα ασφαλτόστρωσης του κόμβου και τέλεσης των συνοδευτικών εργασιών σε μήκος 1400 μέτρων εκατέρωθεν της γέφυρας.

Επισταμένη υποχρέωσή μας, είναι η ολοκλήρωση των εργασιών και η έγκαιρη παράδοση του κόμβου των Κουνάβων στην κυκλοφορία τάχιστα.

Συμπληρωματικές εργασίες μπορούν να τελεστούν στην συνέχεια, χωρίς διακοπή της κυκλοφορίας. Αναπληρώνουμε την πολύμηνη αναμονή, με σύντομους ρυθμούς παράδοσης.

Ζητούμε την καλοκαιρινή υπομονή και την συναίνεση των πολιτών της ευρύτερης περιοχής που χρησιμοποιούν τον δρόμο.  Υποσχόμαστε, ως αντίτιμο, την σύντομη αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας και της ποιότητας ζωής στην περιοχή.

Η παράδοση του κόμβου αυτού, θα διευκολύνει την κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Ηράκλειο -Πύργος  και Ηράκλειο – Βιάννος. Σε άξονες δηλαδή, όπου η υπηρεσία μας επεμβαίνει διαρκώς βελτιωτικά και με άλλα έργα.

Ηράκλειο, 14 Ιουλίου 2022

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης.

Νίκος Κ. Σκουλάς.

www.nikosskoulas.gr

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.