Εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηρη ΠΕΟ 94 στα όρια των Δήμων Χανίων και Πλατανιά

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 13 Ιανουαρίου 2021 by energinews (admin)

Στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «ΥΠΟΕΡΓΟ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΟΣ Π.Ε.Ο.94 ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΧΑΝΙΩΝ – ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ» πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα.

Για τον λόγο αυτό από αύριο Τετάρτη 13-01-2021 έως και την Πέμπτη 14-01-2021 (Με πιθανότητα παράτασης των εργασιών) θα παραμείνει κλειστή η ράμπα εισόδου στο βόρειο κλάδος του ΒΟΑΚ (Χανιά προς Κίσσαμο) στον Ανισόπεδο Κόμβο Σούδας.  (Εικόνα 1) Θα γίνεται ενημέρωση για την εκτέλεση εργασιών στη ράμπα εισόδου στον ΒΟΑΚ και αντίστοιχα με σήμανση για στένωση λωρίδας πριν την ράμπα εισόδου από τη Σούδα (οδός με δύο λωρίδες κυκλοφορίας και διαχωριστικό για το αντίθετο ρεύμα) ενώ παράλληλα ενημέρωση όσον κινούνται από το ΒΙΟΠΑ με κατεύθυνση προς τη Σούδα ότι η ράμπα εισόδου στο βόρειο ρεύμα κυκλοφορίας προς ΒΟΑΚ (προς Κίσσαμο) είναι κλειστή. Η κυκλοφορία στον ΒΟΑΚ θα γίνεται κανονικά όπως και είσοδος από τον Β.Ο.Α.Κ. προς ΒΙΟΠΑ.

Παράλληλα το ίδιο χρονικό διάστημα Τετάρτη 13-01-2021 έως και την Πέμπτη 14-01-2021 εργασίες θα γίνονται στην οδική σύνδεση του ΒΟΑΚ με την Π.Ε.Ο. Χανίων-Κισσάμου στο ύψος του κόμβου Γαλατά. Στην συγκεκριμένη θέση προτείνεται η παράκαμψη από παράπλευρο δρόμο σύμφωνα με το σχέδιο ενώ θα τοποθετηθεί πληροφοριακή σήμανση και στην Π.Ε.Ο. ότι εκτελούνται εργασίες στο τμήμα της οδικής σύνδεσης της προς τον ανισόπεδο κόμβο του ΒΟΑΚ, στο Γαλατά. (Εικόνα 2)

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων εργοταξιακή σήμανση.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.