Επόμενη μέρα για τον Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας – Απόψε η Γενική Συνέλευση


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 22 Ιουνίου 2020 by energinews (admin)

Με το βλέμμα σε μια καλύτερη επόμενη μέρα που όλοι θέτουν ως στόχο για τον Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας πραγματοποιείται απόψε η γενική συνέλευση που βασικό στόχο έχει να ορίσει άμεσα την ημερομηνία εκλογών και να μαζέψει υποψηφιότητες για το νέο ΔΣ.

Η συνέλευση πραγματοποείται στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη και όπως λέει ο προσωρινός πρόεδρος κ. Αγγελάκης υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε να υπάρξει ο απαιτούμενος κόσμος ώστε να μην χρειαστεί επαναληπτική συνέλευση.

Αυτή τη στιγμή όπως λέει υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για υποψηφιότητες, όμως μόνο μια αυτή του Κωστή Χειλά έχει επίσημα κατατεθεί, ενώ ο ίδιος δεν θα θέσει υποψηφιότητα καλώντας όμως κόσμο που δεν έχει ξανασυμμετάσχει να τολμήσει να ασχοληθεί.

Η σημερινή συνέλευση όπως είπε πέρα από το θέμα των εκλογών έχει ως στόχο να ξεκινήσει μια διαδικασία κινητοποίησης του κόσμου για το θέμα των αποζημιώσεων λόγω κορονοϊού που είναι τώρα το κυρίαρχο θέμα ενδιαφέροντος και υπάρχει άμεση ανάγκη να ασκηθούν πιέσεις ώστε να δοθούν τελικά κάποιες αποζημιώσεις για τη ζημιά που προέκυψε.

Ακούστε αναλυτικά:(εδώ)

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.